Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea de la Botoşani a pus-o în gardă pe Hermannstadt, care tremură pentru locul în Liga 1: „Toată lumea o să aibă emoţii” | VIDEO

Înfrângerea de la Botoşani a pus-o în gardă pe Hermannstadt, care tremură pentru locul în Liga 1: „Toată lumea o să aibă emoţii” | VIDEO

Hermannstadt​

Comentarii

La Botoşani, Hermannstadt a suferit cea de-a zecea înfrângere din acest sezon. Sibienii se află acum în zona nisipurilor mişcătoare şi deja se tem de o eventuală retrogradare.

În ziua în care a aflat că va juca împotriva lui FCSB în sferturile de finală ale Cupei României, Hermannstadt a călcat strâmb la Botoşani. Echipa lui Vasile Miriuţă a fost învinsă cu scorul de 2-1 şi are acum 24 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului de baraj, Poli Iaşi.

„Am început bine meciul, am reuşit să înscriem. Am mai avut câteva ocazii şi nu am reuşit să le fructificăm. Din păcate, am făcut câteva greşeli în apărare şi asta ne-a costat.

Anul acesta cred că toată lumea o să aibă emoţii, la cât de strâns e clasamentul”, a declarat Alin Dobrosavlevici, după eşecul suferit în Moldova.

Până la finalul sezonului regulat, Hermannstadt mai are de jucat cu Astra, pe teren propriu, şi cu FC Voluntari, în deplasare. 

„Am început bine meciul, am şi înscris, am mai avut la 1-0 pentru noi câteva ocazii, puteam să mai marcăm. Din păcate, am luat destul de repede primul gol şi după aceea, în repriza a doua, cred că ei ne-au dominat, dar nu atât de clar. 

Cred eu că ne-a lipsit puţină şansă, nu cred că meritam să pierdem în această seară. Am luat două goluri pe două greşeli ale noastre şi cred că dacă eram puţin mai atenţi, puteam să plecăm cu cel puţin un punct de aici. 

(Ce obiectiv aveţi până la finalul sezonului regulat?)
Este clar că o să fim în play-out. Ne dorim să strângem cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat şi după aceea cred că este foarte important să începem bine play-out-ul, să ne facem parcursul cât mai uşor. 

(Despre Astra)
Noi sperăm să profităm de pasa lor mai puţin bună. Cred că am dovedit că la meciurile de acasă jucăm destul de bine. Avem şi publicul alături de noi şi sper eu să facem un rezultat bun, să câştigăm”
, a declarat şi Sorin Buşu la finalul meciului FC Botoşani - Hermannstadt, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: hermannstadtliga 1busudobrosavlevici 

viewscnt
Articole similare