Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea Germaniei nu l-a surprins: "1-0 a fost un scor prea mic". Unde consideră Ioan Andone că a greşit Joachim Low

Înfrângerea Germaniei nu l-a surprins: "1-0 a fost un scor prea mic". Unde consideră Ioan Andone că a greşit Joachim Low

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Mexicului a produs marea surpriză şi a învins campioana mondială en-titre, Germania, scor 1-0, în primul meci din grupa F a Campionatului Mondial din Rusia.

"Cine a urmat meciul, e clar, poate spune că a fost o victorie corectă. O victorie muncită, o victorie a unei echipe extrem de bine organizată defensiv. Cred că scorul a fost prea mic, 1-0. E prima mare surpriză de la acest Campionat Mondial. Eu zic că a fost un gol parabil, a fost gol la colţul scurt.
 
Trimiterea lui Neuer în poarta Germaniei a fost, în opinia mea, o alegere sentimentală. Când ajungi să fii sentimental, e o greşeală. Trebuie să fii foarte rece când alegi echipa de start. Trebuie să fii foarte rece când faci selecţia. Cum să nu fie Sane aici? N-avea nevoie Germania de viteza lui? N-avea nevoie de driblingurile lui? E unul dintre cei mai buni jucători de la Manchester City" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: manchester cityioan andonegermaniacampionat mondial 

viewscnt
Articole similare