Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iniesta îşi aduce un fost coleg de la Barcelona în Japonia, la Vissel Kobe. La niponi mai joacă şi David Villa

Iniesta îşi aduce un fost coleg de la Barcelona în Japonia, la Vissel Kobe. La niponi mai joacă şi David Villa

FC Barcelona

Comentarii

Vissel Kobe va aduce un nou jucător de la FC Barcelona, astfel că japonezii vor avea din vară trei "extratereştrii" în lot. În acest moment, la niponi sunt legitimaţi Andres Iniesta şi David Villa.

Sergi Samper, în vârstă de 24 de ani, nu îşi va mai prelungi contractul cu Barcelona şi va semna un contract valabil pe patru sezoane cu Vissel Kobe, potrivit publicaţiei catalane El Nacional. Mijlocaşul defensiv este un produs al academiei La Masia şi a stat sub "aripa" protectivă a lui Iniesta atât timp cât cei doi au fost colegi la Barca. 

Relaţiile bune dintre cele două cluburi sunt posibile datorită faptului că proprietarul clubului din Kobe este şi directorul companiei care o sponsorizează pe Barcelona, astfel a fost posibilă şi aducerea lui Iniesta în Japonia. 

Doar 13 meciuri a evoluat Samper în tricoul Barcelonei, accidentările fiind un factor decisiv în progresul limitat al jucătorului. Tânărul spaniol a jucat mai mult la echipa secundă a Barcelonei, dar şi la Granada, în sezonul 2016-2017, atunci când a fost împrumutat de la catalani. 

Afla mai multe despre: sergi samperbarcelona 

viewscnt
Articole similare