Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iniesta, plin de fair-play după victoria categorică în faţa lui Real Madrid. Ce a declarat

Iniesta, plin de fair-play după victoria categorică în faţa lui Real Madrid. Ce a declarat

Real Madrid

Comentarii

Andres Iniesta a avut un discurs caracterizat de fair-play după ce FC Barcelona s-a impus cu 3-0 în faţa rivalei Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul de 33 de ani este de părere că Real Madrid are în continuare şanse la titlu, chiar dacă se află la 14 puncte în spatele Barcelonei.

Catalanii au reuşit o victorie categorică pe terenul lui Real Madrid. Suarez (54), Messi (pen. 64) şi Vidal (90+3) au reuşit o victorie care o lasă pe Real Madrid la 14 puncte în spatele Barcelonei. Cu toate acestea, Iniesta spune că această diferenţă de puncte nu reflectă valoarea celor două echipă şi că Real Madrid este mult mai puternică decât pare. În plus, Iniesta consideră că rivala de pe Santiago Bernabeu are în continuare şanse la titlu:

”Am mai făcut un pas spre campionat, am mai pus trei puncte la diferenţa faţă de Madrid. Şi faţă de Atletico am mai câştigat trei puncte, Valencia este şi acolo... Trebuie să felicit toată echipa pentru munca depusă în acest meci şi pentru o victorie atât de clară. Real nu e ieşită din cursă. Mai sunt multe puncte puse în joc şi fotbalul ne-a demonstrat că se pot întâmpla multe lucruri care par imposibile. Nu cred că diferenţa de puncte ilustrează foarte bine diferenţa dintre cele două echipe. Noi avem o doza de respect faţă de ei, pentru că Madrid este una dintre cele mai bune echipe”, a declarat Iniesta.

Afla mai multe despre: real madridfc barcelonaandres iniestael clasico 

viewscnt
Articole similare