Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iniţiativă scandaloasă a clubului Juventus înaintea meciului cu Sepsi. Ce s-a auzit la staţia de amplificare + cum se apără gazdele

Iniţiativă scandaloasă a clubului Juventus înaintea meciului cu Sepsi. Ce s-a auzit la staţia de amplificare + cum se apără gazdele

Superliga

Comentarii

UPDATE 21:00 | FRF a publicat pe site-ul oficial un scurt comunicat prin care condamnă incidentul de la Voluntari

"Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă care se petrec pe stadioanele de fotbal sau în lumea fotbalului.

Întrecerea sportivă trebuie să fie guvernată de fair-play şi spirit de competiţie, nu de ură şi violenţă. Federaţia Română de Fotbal derulează permanent campanii de educaţie şi de promovare a valorilor tuturor minorităţilor şi grupurilor sociale, astfel încât nu poate primi decât cu indignare relatările incidentelor de luni, 9 aprilie, de pe stadionul din Voluntari.

Competenţa analizării faptelor aparţine Comisiei de Disciplină care va lua în considerare rapoartele oficialilor prezenţi la meciul Juventus – Sepsi Sf. Gheorghe" - se arată în comunicatul FRF. 


UPDATE 19:30 Avem şi prima reacţie oficială din partea clubului Juventus. 

"Am fost sesizat de către observatorul jocului că ar fi fost o melodie pe stick-ul pe care crainicul îl utiliza înainte de joc. Eu, sincer, nu am auzit melodia, nu ştiu despre ce e vorba. Am înţeles că s-a auzit foarte urât. Noi am fost o gazdă bună, îi puteţi întreba chiar pe ei cum ne-am comportat. Acea melodie a fost o greşeală. E posibil să fie o penalitate, să ne cheme la comisii. Am discutat şi cu crainicul. A scos imediat stick-ul când şi-a dat seama" - a spus Paul Terteleac, director executiv al clubului Juventus. 


Cu 45 de minute înainte de startul partidei Juventus - Sepsi, la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari s-a putut auzi o melodie obscenă la adresa etnicilor maghiari.

Prezent în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a comentat subiectul: "Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezugstător dacă lucrurile stau aşa. E dezgustător că mai există astfel de oameni". Melodia în cauză poate fi ascultată AICI (atenţie, este folosit un limbaj obscen!)

La fiecare meci disputat de Juventus în acest sezon pe teren propriu, conducerea clubului a decis să fie intonat imnul naţional al României.

Juventus şi Sepsi dau o bătălie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării, cele două echipe ocupând chiar ultimele locuri din play-out. 

 

Afla mai multe despre: juventussepsivoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare