Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Injecţie" de încredere de la Marica: "Ne putem bate de la egal la egal cu Islanda! Speranţa moare ultima". Reacţia unuia dintre golgheterii all-time ai naţionalei, după tragerea la sorţi

"Injecţie" de încredere de la Marica: "Ne putem bate de la egal la egal cu Islanda! Speranţa moare ultima". Reacţia unuia dintre golgheterii all-time ai naţionalei, după tragerea la sorţi

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica (34 de ani), unul dintre golgheterii all-time ai naţionalei României, a analizat Islanda, adversar pe care sorţii i l-au scos în cale României pentru play-off-ul din Liga Naţiunilor, iar fostul atacant a ajuns la concluzia că tricolorii se pot bate de la egal la egal cu sfertfinalista de la Euro 2016.

Ciprian Marica (34 de ani), unul dintre golgheterii all-time ai naţionalei României, a analizat Islanda, adversar pe care sorţii i l-au scos în cale României pentru play-off-ul din Liga Naţiunilor, iar fostul atacant a ajuns la concluzia că tricolorii se pot bate de la egal la egal cu sfertfinalista de la Euro 2016. Fostul atacant aşteaptă să vadă impactul pe care-l va avea noul selecţioner al naţionalei şi e convins că România se poate califica în finala barajului pentru Euro 2020.
 
Speranţa moare ultima. Aceasta este atitudinea pe care trebuie să o aibă românii înaintea partidei cu Islanda, crede Ciprian Marica. Nordicii nu-l impresionează pe fostul atacant, chiar dacă au ajuns până în sferturile de finală ale ultimului European la care au participat, în 2016. Marica e convins că România se va bate de la egal la egal cu Islanda şi că se poate califica în finala barajului de accdere la Euro 2020. 
 
"Vom avea meciuri tari, mai ales că vedem România nu foarte bine. Suntem cu toţii sceptici, însă speranţa moare ultima. Islanda e o echipă cu care ne putem bate de la egal la egal, cred eu. Chiar dacă a reuşit să remizeze cu Turcia în deplasare şi chiar să câştige, acasă, cu Turcia. Vom vedea analiza noului selecţioner şi cum va aborda această partidă. Dar eu cred că România se poate bate de la egal la egal cu Islanda", a spus Ciprian Marica, imediat după tragerea la sorţi, conform sport.ro.
 
Ciprian Marcia a marcat de 25 de ori în tricoul naţionalei României, în 72 de ocazii.
 
Dacă trece de Islanda în partida care se va juca pe 26 martie, în deplasare, România va juca finala barajului pentru calificarea la Euro 2020 împotriva câştigătoarei din meciul Ungaria - Bulgaria, tot în deplasare. Astfel, România ar avea o şansă bună de a obţine biletele de participare la Euro 2020, competiţie la care Bucureştiul va găzdui, pe Arena Naţională, patru partide: 3 din grupe şi una din optimile de finală. 

Afla mai multe despre: ciprian maricareactieplayoff euro 2020romania islanda 

viewscnt
Articole similare