Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor celebru pentru Chiricheş: Ancelotti îl vrea la Napoli pe David Luiz

Înlocuitor celebru pentru Chiricheş: Ancelotti îl vrea la Napoli pe David Luiz
Comentarii

Vlad Chiricheş e pe picior de plecare de la Napoli după sosirea lui Carlo Ancelotti pe banca italienilor. În timp ce viitoarea destinaţie a internaţionalului român este în continuare o necunoscută, napoletanii caută să-şi întărească defensiva cu Angelo Ogbonna de la West Ham şi David Luiz de la Chelsea.

Interesul napoletanilor pentru Ogbonna s-ar putea concretiza la sfârşitul acestei săptămâni, însă fundaşul de la West Ham ar urma să fie doar primul transfer important pentru defensiva lui Ancelotti.

ESPN anunţă că Ancelotti a pus ochii pe David Luiz, fundaşul brazilian care vrea să plece cu orice preţ de la Chelsea. Englezii nu vor rămâne nici ei descoperiţi, pentru ca noua echipă a lui Maurizio Sarri încearcă să obţină transferul lui Daniele Rugani de la Juventus.

David Luiz s-a întors la Chelsea în 2016 însă a intrat rapid în conflict cu antrenorul italian Antonio Conte. Ajuns la 31 de ani, Luiz va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu gruparea londoneză, care ar fi interesată să-l vandă încă din această vară, pentru 20 de milioane de euro. O sumă potrivită, gândeşte Carlo Ancelotti, care simte nevoia unui nou lider în defensiva echipei sale.

Internaţionalul brazilian a evoluat în sezonul 2017-2018 în doar 10 meciuri pentru Chelsea in Premier League. 

Afla mai multe despre: david luiznapolichirichesancelotti 

viewscnt
Articole similare