Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor de top pentru Djokovic la CFR Cluj! Campioana dă lovitura pe piaţa transferurilor: fotbalistul a fost cerut de Edi Iordănescu

Înlocuitor de top pentru Djokovic la CFR Cluj! Campioana dă lovitura pe piaţa transferurilor: fotbalistul a fost cerut de Edi Iordănescu

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic (30 de ani) a plecat de la CFR Cluj şi va semna cu Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică, dar campioana României nu va rămâne descoperită. Edi Iordănescu îl vrea pe Paul Anton (29 de ani) la CFR Cluj, fotbalistul cu care a mai lucra la Pandurii, un înlocuitor pe măsură pentru mijlocaşul croat care a câştigat trei titluri de campion la rând în Gruia.

Înlocuitor de top pentru Djokovic la CFR Cluj. Edi Iordănescu îl vrea pe Paul Anton!

Djokovic a plecat, vineri dimineaţă, în Turcia pentru a semna cu Rizespor, echipa lui Marius Şumudică, iar CFR Cluj se mişcă repede pentru a-l înlocui. În locul lui Damjan Djokovic, Edi Iordănescu l-a cerut la CFR Cluj pe Paul Anton, fostul său elev de la Pandurii, scrie as.ro. Rămâne de văzut dacă mutarea se va face, dar având în vedere situaţia grea de la Dinamo, din punct de vedere financiar, Anton ar putea veni chiar liber de contract în Gruia.

Neplătit de luni bune, Paul Anton şi-ar putea depune memoriu pentru a deveni liber de contract şi să meargă în Gruia pentru a juca la CFR Cluj, sub comanda lui Edi Iordănescu. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă despre căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, care a jucat în trecut şi la Getafe, echipă din prima ligă din Spania în prezent.

"Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent", a declarat Edi Iordănescu pentru AntenaSport, la începutul lunii.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Dorit de Petrescu şi Şumudică în Turcia, Damjan Djokovic merge la Rizespor

Disputat pe piaţa transferurilor de Dan Petrescu, fostul său antrenor de la CFR Cluj - acum la Kayserispor -, şi de Marius Şumudică, antrenorul lui Rizespor, Damjan Djokovic şi-a ales viitoarea destinaţie şi a plecat deja în Turcia pentru a semna. Mijlocaşul cu care CFR Cluj a câştigat trei titluri de campioană la rând va evolua la Rizespor începând în această iarnă, sub comanda lui Marius Şumudică. Antrenorul român l-a dorit pe Djokovic şi pe vremea când antrena la Gaziantep FK, însă atunci cluburile n-au reuşit să se înţeleagă.

La plecarea din România, Djokovic a spus că nu crede că Dan Petrescu se va supăra pentru că a ales Rizespor: "Din ce am înţeles, cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Şumudică. Cel mai important e ca toată lumea să fie fericită. (...) Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el ştie cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani şi jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine", a spus Damjan Djokovic.

Afla mai multe despre: paul anton transfer cfr clujcfr cluj transfer paul antoncfr cluj inlocuitor djokoviccfr cluj paul anton 

viewscnt
Articole similare