Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Mbappe! PSG dă o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor. Transfer de TOP!

Înlocuitor pentru Mbappe! PSG dă o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor. Transfer de TOP!

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe pare în drumul său către Real Madrid, dar PSG nu cedează atât de uşor. Francezii au pus deja ochii pe înlocuitorul francezului.

Kylian Mbappe (22 de ani) vrea să plece de la PSG şi Real Madrid nu renunţă la ideea de-l transfer în această vară, cu câteva zile înainte de încheierea perioadei de mercato. Super starul naţionalei Franţei a fost surprins într-o ipostază care îi pune pe jar pe fanii ambelor formaţii.

Realul a revenit cu o a doua ofertă pentru Kylian Mbappe, de 170 de milioane de euro. Mbappe i-a anunţat pe şefii de pe Parc des Princes că vrea să plece de la echipă. Prima dată, Realul a oferit 160 de milioane de euro, dar nici prima, nici a doua ofertă nu au fost acceptate de PSG.

Foarte probabil însă, PSG va ceda până la finalul perioadei de transferuri, în condiţiile în care în ianuarie, Mbappe poate semna cu Real Madrid, fără ca parizienii să încaseze vreo sumă de bani pentru serviciile sale. 

PSG are deja înlocuitor pentru Mbappe. Negocieri cu un star din Premier League

Potrivit celor de la Goal.com, Paris Saint-Germain vrea să-l aducă în locul lui Mbappe pe Richarlison, de la Everton.

Sursa citată a aflat că oficialii lui PSG vor avea o întâlnire cu cei de la Everton, pentru a-l transfera pe Richarlison, în cazul în care Mbappe va pleca în această vară la Real Madrid.

”Nu luăm în calcul vânzarea lui” a explicat Rafa Benitez, într-o conferinţă de presă. ”Este jucătorul nostru şi suntem foarte încântaţi de el. Sperăm că va marca multe goluri pentru noi, în continuare„ a mai spus ibericul, despre situaţia fotbalistului cotat la 55 de milioane de euro.

”Doar o încercare timidă de a obţine mai mulţi bani” cred specialiştii din Anglia. PSG ar fi pregătită să ofere 60 de milioane de euro pentru un transfer imediat.

În vârstă de 24 de ani, Richarlison joacă la Everton din 2018. A mai evoluat în cariera sa la America Mineiro, Fluminense şi Watford. Pentru Everton, brazilianul a marcat 43 de goluri în 121 de meciuri. Este internaţional brazilian din 2018, şi a strâns până acum 32 de meciuri şi zece goluri marcate.

Richarlison este un prieten al lui Neymar, a cucerit Copa America 2019 alături de naţionala Braziliei şi o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2020. Poate evolua pe orice post în ofensivă, atât în flancul drept, cât şi în flancul stâng, dar şi ca număr 9 sau fals număr 9. 

Afla mai multe despre: kylian mbappericharlisonpsg,  

viewscnt
Articole similare