Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Moruţan. Gigi Becali face un transfer ”bombă” la FCSB. Cea mai tare mutare din ultimul an, în Liga 1

Înlocuitor pentru Moruţan. Gigi Becali face un transfer ”bombă” la FCSB. Cea mai tare mutare din ultimul an, în Liga 1

Superliga

Comentarii

Gigi Becali are deja un înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan şi pregăteşte un transfer ”bombă” la FCSB, unul dintre cele mai interesante din ultimul an. Constantin Budescu, unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1, are mari şanse să revină la FCSB.

Olimpiu Moruţan are mari şanse să se transfere în această iarnă de la FCSB. Gigi Becali a primit o ofertă de 10 milioane de euro de la Al Jazira, echipă deţinută de Mansour bin Zayed Al Nahyan, patronul lui Manchester City. Însă Gigi Becali i-a găsit deja un înlocuitor. Patronul FCSB încearcă transferul lui Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni jucători din România, care în trecut a mai jucat la echipa lui Gigi Becali.

Înlocuitor pentru Moruţan. Transfer ”bombă” pregătit de Gigi Becali

Transferul lui Moruţan la Al Jazira are mari şanse de reuşită. Acum se află în etapa în care se discută despre suma de transfer. Arabii oferă 10 milioane de euro, însă Gigi Becali îşi doreşte 15 milioane de euro. Cel mai probabil, transferul se va realiza în jurul sumei de 12-13 milioane de euro, în timp ce jucătorul ar urma să primească două milioane de euro pe sezon.

Gigi Becali are şi soluţia pentru a-l înlocui pe Olimpiu Moruţan, jucător de bază în acest sezon. Patronul FCSB vrea să investească o parte din banii primiţi de la arabi în transferul lui Constantin Budescu, pe care îl tot curtează în ultima perioadă.

Mijlocaşul de 31 de ani are o cotă de două milioane de euro, dar clauza de reziliere la Astra este de un milion de euro, nici măcar 10% din suma pe care Gigi Becali ar urma să o încaseze de la arabi pentru transferul lui Olimpiu Moruţan.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB, în sezonul 2017-2018 şi a fost atunci cel mai bun jucător din echipa lui Gigi Becali. Ulterior, a insistat să fie lăsat să se transfere la Al Shabab, care a plătit 2,5 milioane de euro în schimbul său. În acel sezon, Budescu a avut cifre excelente, 37 de meciuri, 13 goluri şi 12 assist-uri.

Ce spune Constantin Budescu despre transferul la FCSB

Într-un interviu pentru Telekom Sport, mijlocaşul de 31 de ani recunoaşte că a rămas în relaţii excelente cu cei din conducerea FCSB-ului, mai ales cu Gigi Becali şi Mihai Stoica. Într-un astfel de context, Constantin Budescu n-a exclus un transfer la FCSB:

"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo”, a spus Budescu pentru Telekom Sport.

De altfel, mijlocaşul în vârstă de 31 de ani are şi în acest sezon cifre foarte bune, 11 meciuri, 6 goluri şi 7 assist-uri. Transferul la FCSB ar fi o adevărată bombă, mai ales că Budescu are cifre mai bune decât Moruţan, cel care a reuşit 3 goluri şi 10 assist-uri în 16 apariţii.

2 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu pe transfermarkt.com, în timp ce Olimpiu Moruţan se bucură de o cotă de 1,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare