Experiențe împreună.
You are here:

Înlocuitor pentru Pigliacelli! Universitatea Craiova e gata de o nouă lovitură în Liga 1

Înlocuitor pentru Pigliacelli! Universitatea Craiova e gata de o nouă lovitură în Liga 1

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe goalkeeper-ul polonez, Adam Stachowiak (33 de ani).

Portarul care a apărat în ultimele două sezoane poarta turcilor de la Denizlispor, poate ajunge în iarnă la Craiova, în calitate de jucător liber de contract.

Adam Stachowiak s-a născut la Poznan şi a debutat în 2005 în poarta celor de la Jagiellonia Bialystok. A petrecut patru sezoane la Odra Widzislaw înainte de a bifa experienţele Anorthosis Famagusta şi GKS Belchatow.

Universitatea Craiova dă o nouă lovitură în Liga I şi face transferul de titlu. Ofertă de ultimă oră făcută de olteni

În următorii doi ani a evoluat în Bulgaria la Botev Plovdiv, unde a apărat în 76 de meciuri. S-a transferat în 2015 la Gaziatep, acolo unde de asemenea a fost titular şi a jucat 102 meciuri.Între 2007 şi 2008, Adam Stachowiak a fost portarul titular la naţionalei U21 al Poloniei.

AS.ro scie că Universitatea Craiova l-a trecut pe lista de achiziţii pentru iarnă, când ar urma să-i facă o ofertă concretă portarului de 33 de ani.

Adam Stachowiak a jucat o finală de Cupa Bulgariei şi o Supercupă a Bulgariei pe vremea când evolua pentru Botev Plovdiv. El l-ar putea înlocui în Bănie pe Mirko Pigliacelli, portarul italian fiind curtat de mai multe echipe din ţara sa natală. 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna