Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Ştefan Radu? Ce transfer tare pregăteşte Lazio: negociază pentru un fotbalist de la AC Milan

Înlocuitor pentru Ştefan Radu? Ce transfer tare pregăteşte Lazio: negociază pentru un fotbalist de la AC Milan

Serie A

Comentarii

Lazio se gângeşte la viitor şi îi pregăteşte un înlocuitor lui Ştefan Radu (33 de ani), fundaşul care se află la formaţia de pe Olimpico de 12 ani. Presa din Italia a aflat planurile grupării antrenate de Simonei Inzaghi, surpriza sezonului în Serie A pânâ la întreruperea campionatului din cauza pandemiei de Coronavirus.

Şefii lui Lazio îl vor pe Alessio Romagnoli, acum la AC Milan, fost fotbalist al lui AS Roma. Conform caliciomercato.com, conducerea lazialilor a luat deja legătura cu agentul său, celebrul Mino Raiola, pentru a discuta despre o eventuală trecere a fundaşului central înapoi în capitala Italiei. Lui Romagnoli i se poate oferi şansa de a juca în Champions League cu Lazio, gruparea care are şanse reale la titlu în Serie A.

Îl înlocuieşte pe Ştefan Radu?

După ce a apărut informaţia că Lazio îl vrea pe Alessio Romagnoli, fanii lui Lazio au început să discute despre acest subiect pe reţelele sociale. Suporterii au comentat pe Twitter posibilitatea ca Romagnoli să îl înlocuiască pe Radu. Recent, Gazzetta dello Sport a scris despre intenţiile şefilor lui Lazio de a-i prelungi contractul românului pentru încă un sezon.

Ştefan Radu a câştigat cinci trofee cu Lazio şi are 372 de meciuri jucate cu gruparea italiană în toate competiţiile din 2008 şi până în prezent.

Afla mai multe despre: stefan radulazioalessio romagnoli 

viewscnt
Articole similare