Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Toni Kroos? Real Madrid a pus ochii pe noua perlă a germanilor. Când poate ajunge pe Bernabeu

Înlocuitor pentru Toni Kroos? Real Madrid a pus ochii pe noua perlă a germanilor. Când poate ajunge pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid este foarte interesată de transferul lui Florian Neuhaus de la Borussia Monchengladbach.

Fost adversar al madrilenilor în UEFA Champions League, Florian Neuhaus (23 de ani) poate deveni înlocuitorul lui Toni Kroos pe Santiago Bernabeu.

Cel puţin asta susţine presa iberică, presă care notează interesul madrilenilor pentru mijlocaşul german.

După Breinter, Ozil, Khedira sau Kroos, Real Madrid mai vrea un fotbalist german. ”Florian Neuhaus a oferit un adevărat recital în actuala stagiune, recital care include goluri, pase de gol, o viziune impresionantă asupra jocului, clasă şi eleganţă. Prin urmare, nu pare deloc surprinzător că Real Madrid vrea să-l transfere” anunţă ibericii.

Convocat deja la Joachim Low la naţionala mare, Florian Neuhaus are o clauză de 40 de milioane de euro. Real Madrid se gândeşte să o plătească, dar să-l mai lase pe jucător în Bundesliga, până când Toni Kroos nu va mai oferi acelaşi randament.

Madrilenii ar trebui să se mişte însă foarte repede. Neuhaus a anunţat deja că vrea să plece de la Gladbach, iar Bayern Munchen este extrem de interesată de serviciile sale.

Crescut la TSV Munchen, Florian Neuhaus a ajuns la Gladbach în 2017, dar a fost cedat la Dusseldorf pentru un sezon. A bifat 72 de meciuri în Bundesliga pentru Gladbach şi a marcat de zece ori. Pentru naţionala Germaniei a debutat anul trecut, şi a marcat o dată în cele trei meciuri bifate.

Afla mai multe despre: florian neuhaus 

viewscnt
Articole similare