Experiențe împreună.
You are here:

Înlocuitor pentru Vintilă la FCSB?! Antrenorul din Liga 1 i-a spus "DA" lui Gigi Becali: "Am fost întrebat. Cine nu vrea la FCSB?"

Înlocuitor pentru Vintilă la FCSB?! Antrenorul din Liga 1 i-a spus "DA" lui Gigi Becali: "Am fost întrebat. Cine nu vrea la FCSB?"

Liga 1

Comentarii

Un antrenor care a fost la un pas de FCSB înainte de instalarea lui Bogdan Argeş Vintilă îşi arată disponibilitatea de a veni la vicecampioana României. Tehnicianul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, recunoaşte că îl tentează echipele puternice din Liga 1, iar pe lista sa se află şi FCSB, club pe care-l simpatizează încă din copilărie.

Gigi Becali are variante în cazul în care Bogdan Argeş Vintilă nu va mai continua la FCSB şi după acest sezon. Ca de fiecare dată, mulţi antrenori români şi-au arătat disponibilitatea de a o antrena pe vicecampioana României, deşi relaţiaonarea cu omul de afaceri este una dificilă. 

Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă. Primul antrenor care îi poate lua locul la FCSB

După un început fulminant de mandat la FCSB, avântul pe care Bogdan Argeş Vintilă l-a avut la echipă s-a mai diminuat. Vicecampioana României a pierdut puncte preţioase la începutul anului 2020 şi Gigi Becali a trecut şi la ameninţări, deşi a recunoscut că îi face contract pe viaţă tehnicianului. 

Tocmai înţelegerea lui Bogdan Argeş Vintilă cu FCSB ridică semne de întrebare. Antrenorul mai are contract până pe 30 iunie, în plin campionat, după ce acesta s-a decalat, din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, tehnicianul e obligat să câştige titlul şi să ducă echipa în grupele europene, pentru ca Gigi Becali să obţină profit de pe urma echipei.

În tot acest timp, un antrenor din Liga 1 recunoaşte, public, că îşi doreşte să antreneze o echipă puternică din România: "În momentul de faţă sunt aici (n.r. - la Academica Clinceni). Eu sunt genul care, dacă începe o treabă undeva, atâta timp cât sunt implicat la acel club şi mi se dă încredere, eu nu părăsesc corabia. Trebuie să îmi îndeplinesc obiectivul la Academica Clinceni, să evităm retrogradarea. După care vom vedea dacă sunt sau nu oferte. Eu sper să fie bine la noi la club şi să am continuitate, sunt genul de antrenor care are nevoie de continuitate", a declarat Ilie Poenaru pentru Telekom Sport. 

Ilie Poenaru: "Cine nu ar vrea să antreneze la FCSB?"

Actualul tehnician al Academicii Clinceni a negociat cu Gigi Becali venirea la FCSB, vara trecută, după plecarea lui Mihai Teja la finalul sezonului şi interimatul asigurat de Vergil Andronache. 

Acum, Ilie Poenaru îşi arată disponibilitatea de a veni la FCSB, dar a precizat că nu forţează această mutare: "Da, au fost nişte declaraţii, probabil din acel context. Eu am spus că aş merge la FCSB. Am fost întrebat dacă aş vrea să antrenez FCSB. Păi, cine nu ar vrea să antreneze la FCSB? Eu am spus că aş vrea să antrenez la FCSB, aş vrea să antrenez ca fiecare, că toţi ne dorim. Şi jucătorii ar vrea să joace la cluburi de afară sau la cluburile mari din România. Şi noi, antrenorii, ne dorim să antrenăm poate cele mai bune echipe din România, fiecare. Dacă nu îţi impui un obiectiv de a antrena cât mai sus.... 

Asta am vrut să spun, nu că vreau să antrenez neapărat la FCSB. La fel de bine pot să continui şi la Clinceni, sau la orice altă echipă care mă doreşte. Asta bineînţeles dacă o să am rezultate, ca să pot să merg în altă parte. Dacă nu am rezultate, nu mai rămân nici la Academica Clinceni", a mai spus tehnicianul nou-promovatei, pentru Telekom Sport. 

Joi, Gigi Becali a primit o veste istorică din partea Federaţiei Române de Fotbal, care a decis o schimbare istorică, în privinţa înlocuirilor pe care echipele din primele două ligi le pot efectua. 

viewscnt
Articole similare