Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu este dorit de Zidane la Real Madrid

Înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu este dorit de Zidane la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a plecat vara trecută de la FC Nantes la Lyon, iar "canarii" l-au adus în locul românului, sub formă de împrumut, pe Alban Lafont. Internaţionalul francez este dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid, potrivit Corriere dello Sport.

Lafont (21 de ani) este portarul celor de la Fiorentina, pe care gruparea viola l-a cumpărat în 2018 de la Toulouse, pentru doar opt milioane de euro. Francezul nu a reuşit să se impună pe "Artemio Franchi" şi a fost împrumutat de Nantes, atunci când Tătăruşanu a decis să nu îşi prelungească contractul. 

Tânărul portar francez este văzut de Real Madrid ca o investiţie de viitor, iar Zidane a fost impresionat de sezonul pe care l-a avut în Ligue 1. Lafont a menţinut în 10 meciuri poarta intactă. FC Nantes îl poate cumpăra definitiv pentru aproximativ opt milioane de euro la finalul stagiunii actuale. 

La Real, rezerva lui Courtois în acest sezon a fost Alphonse Areola, însă portarul se va întoarce în vară la PSG, echipa de la care a fost împrumutat. 

Afla mai multe despre: lafontreal madrid 

viewscnt
Articole similare