Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Lewandowski la Bayern vine din Bundesliga şi a făcut furori la Cupa Mondială

Înlocuitorul lui Lewandowski la Bayern vine din Bundesliga şi a făcut furori la Cupa Mondială

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern i-a găsit înlocuitor lui Robert Lewandowski (34 de ani) chiar în Bundesliga. După plecarea polonezului la Barcelona, bavarezii au rămas fără un atacant central de valoare, dar lucrurile se pot schimba în perioada de mercato care tocmai s-a deschis în Europa.

Plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona, de la Bayern, a lăsat un gol în echipa bavarezilor, pe care şefii campioanei Germaniei vor să-l umple în perioada de mercato cu un vicecampion mondial. Nemţii i-au găsit înlocuitor lui Lewandowski în Bundesliga.

Înlocuitorul lui Lewandowski la Bayern vine din Bundesliga şi a făcut furori la Cupa Mondială

Potrivit L'Equipe, Bayern e foarte atentă la evoluţia lui Randal Kolo Muani, atacantul lui Enitracht Frankfurt, care a făcut parte din naţionala Franţei la Cupa Mondială şi a avut evoluţii care au ajutat "Cocoşii galici" să ajungă până în finala turneului din Qatar.

Mai mult, Kolo Muani a ratat o ocazie monumentală, care putea schimba soarta trofeului câştigat de Argentina la loviturile de departajare. În prelungirile prelungirilor, Kolo Muani a tras puternic în piciorul lui Emiliano Martinez, portarul "Pumelor", cu care a scăpat singur.

Randal Kolo Muani are contract cu Eintracht Frankfurt până în vara lui 2027. Bayern ia serios în calcul să facă o ofertă pentru transferul atacantului francez, dar aceasta nu va veni până în vară. Până atunci, colosul german va monitoriza atent evoluţiile acestuia.

  • 8 - opt goluri şi 11 pase de gol a reuşit Randal Kolo Muani în tricoul lui Enitracht Frankfurt în toate competiţiile sezonului

Afla mai multe despre: robert lewandowskirandal kolo muanitransferbayern munchen 

viewscnt
Articole similare