Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Neymar la PSG vine de la Barcelona. Deja a vorbit cu Mbappe

Înlocuitorul lui Neymar la PSG vine de la Barcelona. Deja a vorbit cu Mbappe

FC Barcelona

Comentarii

Neymar i-a anunţat pe şeicii de la Paris Saint-Germain că nu mai vrea să joace în capitala Franţei şi doreşte să revină la Barcelona. În locul lui, PSG ar vrea chiar un jucător de la Barcelona.

Relaţia dintre Neymar şi club pare să se fi rupt de tot, pentru că nu doar preşedintele lui PSG s-a săturat de fiţele starului brazilian, ci şi antrenorul Thomas Tuchel. Cu toate acestea, campioana Franţei nu va renunţa atât de uşor la jucător şi îl va vinde doar în cazul unei super oferte. Totuşi, potrivit ultimelor informaţii din presa iberică, cele două cluburi pot ajunge, în cele din urmă, la un consens. 

În locul lui Neymar la PSG ar putea să ajungă francezul Ousmane Dembele. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 22 de ani, care poate evolua şi în banda dreapta, ar fi încântat de un transfer la Paris, dat fiind faptul că a fost titular doar în 53% din meciurile jucate la Barcelona, în sezonul precedent din La Liga. Potrivit presei din Spania, Dembele este bun prieten cu Mbappe, ar vrea să joace alături de el şi deja ar fi vorbit cu acesta despre posibila colobarare dintre ei şi la echipa de club. 

100 de milioane de euro este cota lui Dembele, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Catalanii au plătit cu 25 de milioane mai mult în urmă cu aproape doi ani, atunci când l-au cumpărat de la Borussia Dortmund. 

Afla mai multe despre: dembeleneymartransfer psg 

viewscnt
Articole similare