Experiențe împreună.
You are here:

Înlocuitorul lui Vlad Chiricheş a ajuns în cantonamentul tricolorilor: "Echipa naţională este visul oricărui fotbalist"

Înlocuitorul lui Vlad Chiricheş a ajuns în cantonamentul tricolorilor: "Echipa naţională este visul oricărui fotbalist"

Echipa națională

Comentarii

Stoperul celor de la CFR Cluj, Andrei Burcă (26 de ani) a ajuns, duminică după-amiază, în cantonamentul tricolorilor de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, intrând în programule echipei.

Andrei Burcă a profitat de faptul că fundaşul celor de la Sassuolo, Vlad Chiricheş, s-a accidentat în partida cu Insulele Feroe şi nu va fi apt până la partida cu Norvegia, de marţi, de la Bucureşti. Burcă a primit vestea convocării cu multă mândrie.

Mă bucur că selecţionerul s-a gândit la mine şi m-a convocat. E o mândrie şi o responsabilitate să fiu aici, echipa naţională este visul oricărui fotbalist. E un moment important al cariereie mele şi sper să profit de şansa oferită! E greu să transmitem în cuvinte starea pe care o simţim. Ne-am dorit atât de mult să facem totul încât amărăciunea de acum e la fel de mare ca dorinţa de la început. Avem încredere în colegii noştri, suntem cu sufletul alături de această luptă pentru visul nostru, Euro 2020. Sperăm ca miile de copii din tribune să fie cu Norvegia acel plus de care avem nevoie pentru victorie!”, a spus Burcă, pentru frf.ro

Andrei Burcă nu este singura noutate a lotului României. Acesta îl va avea coleg de cameră pe un alt fundaş central suplinitor, Iulian Cristea, de la FCSB, cel care a venit să acopere accidentarea lui Dragoş Grigore, del a Ludogorets Razgrad.

 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cea mai buna prietena a Biancai Andreescu e o tenismena fotomodel. Cat de apropiate sunt...