Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Înseamnă că nu aţi urmărit meciul". Contraatac dinspre naţională! De ce a fost folosit Marius Marin fundaş central la Jocurile Olimpice EXCLUSIV

"Înseamnă că nu aţi urmărit meciul". Contraatac dinspre naţională! De ce a fost folosit Marius Marin fundaş central la Jocurile Olimpice EXCLUSIV
Comentarii

Naţionala de fotbal a României s-a chinuit la Jocurile Olimpice, iar secundul Nicolae Dică a explicat deciziile pe care staff-ul a fost nevoit să le ia.

Nicolae Dică a contraatacat după Jocurile Olimpice

Secundul a fost iritat că, în urma victoriei cu Honduras, scor 1-0, s-a spus despre România că a câştigat fără şut pe poartă. El consideră că parcursul a fost onorabil cu lotul deplasat în Japonia. 

"Nu cred că am fost aşa de jos. Noi nu mergem la Olimpiadă cu cel mai bun lot şi am făcut patru puncte. Dacă avea ceva noroc la bara lui Florescu, apoi la Marin, mergeam mai departe din grupă. Am reuşit să mergem acolo. Aceşti băieţi au dat totul, la momentul respectiv. Fotbalul românesc e foarte jos, ţi-ai dat răspunsul singur. Dacă mergeam la Olimpiadă cu Man, Budescu, Coman, Chiricheş şi făceam patru puncte, spuneam că nu am obţinut rezultate bune. Dar am lucrat cu ce ne-au dat lucrurile. 

Sefer a avut două şuturi în patru mine, cornerul lui Ciobanu pe poartă cu Honduras... Înseamnă că nu aţi urmărit meciul dacă spuneţi că nu am dat şut pe poartă cu Honduras. Dacă te uiţi la meci, te uiţi că s-au dat şuturi pe poartă. Când eu vin şi te critic, fac o analiză. Dacă toată lumea făcea o analiză a lotului, românul putea să judece. Ne ne criticaţi pe noi că nu am putut face mai mult", a declarat antrenorul. 

De ce a fost folosit Marius Marin fundaş central

Mijlocaşul Marius Marin a fost folosit fundaş central, iar el a fost cel care şi-a înscris în proprie poartă în meciul cu Coreea de Sud: "Cu Coreea de Sud, a fost un joc echilibrat până la cartonaşul roşu. La golul secund a fost mingea deviată. Ştii de ce l-am băgat pe Marin acolo (n.r - fundaş central)? Pentru că am pregătit tot cu Nedelcu acolo, care a plecat cu câteva zile înainte. De asta a jucat Marin. Pe Băluţă l-am luat după accidentare. Am încercat să construim cu cei trei pe linia de fund. Aceşti jucători au dat totul la Olimpiadă", a adăugat Dică. 

România a ratat calificarea din grupa de la Jocurile Olimpice

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia. Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani. În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte.

În sferturi s-au calificat primele două clasate.

 
 

Afla mai multe despre: marius marinromaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare