Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Instabilitate comportamentală sau teatru de joasă speţă”. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Mihai Stoica | EXCLUSIV

„Instabilitate comportamentală sau teatru de joasă speţă”. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Mihai Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derbyul cu Dinamo, scor 3-2, iar partida de pe Naţional Arena a oferit noi subiecte de discuţie pentru oamenii din fotbalul românesc

Mihai Stoica a fost activ în tribuna oficială de pe Naţional Arena. La derbyul cu Dinamo, managerul general de la FCSB -a criticat la pauză pe Radu Petrescu printr-un mesaj pe Facebook, a butonat telefonul mobil şi a plâns. 

FCSB şi Dinamo au intrat la vestiare la egalitate, scor 2-2, după o primă repriză cu decizii controversate luate de centralul bucureştean. 

Tabela a fost schimbată, din nou, de Florin Tănase, care a transformat un penalty obţinut de Man. Căpitanul a marcat de la punctul cu var, iar camerele TV au surprins reacţia lui MM Stoica. Oficialul FCSB a izbucnit în lacrimi, de fericire, după mai multe faze intense.

Ca urmare a gestului făcut de Mihai Stoica, expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a reacţionat la Minutul 91 şi l-a criticat în termeni duri pe managerul general al roş-albaştrilor.

„Când ajungi la maniera asta de lacrimi, deja e de ori o instabilitate comportamentală, ori un teatru de joasă speţă. Cred că e instabilitate comportamentală la unul care a intrat în fotbal. A fost o şiretenie prin care s-a trecut şi pe la Galaţi, Brăila, de asta comercială. Îmi aduc aminte de scena Stolojan, Băsescu. Dacă am o lacrimă, o păstrez pentru mine, nu pentru MM Stoica”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbdinu 

viewscnt
Articole similare