Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire de gradul 0 pe Camp Nou: se decid transferurile! PSG, Juve şi Inter îi vor pe Rakitic şi Vidal, şefii catalani vor să dea lovitura cu Dani Olmo şi alte două nume

Întâlnire de gradul 0 pe Camp Nou: se decid transferurile! PSG, Juve şi Inter îi vor pe Rakitic şi Vidal, şefii catalani vor să dea lovitura cu Dani Olmo şi alte două nume

FC Barcelona

Comentarii

Şefii de la FC Barcelona se pregătesc să facă mutări pe piaţa de mercato. Quique Setien a debutat cu victorie pe Camp Nou, 1-0 cu Granada, iar Mundo Deportivo scrie că în birourile blaugrana se pregăteşte o întâlnire pentru a discuta ţintele de pe piaţa transferurilor.

Oferte clare pentru Vidal şi Rakitic

Accidentarea lui Luis Suarez (32 de ani) le dă bătăi de cap şefilor Barcelonei, care trebuie să-i transfere un înlocuitor. Soluţii se caută şi la mijlocul terenului, un mijlocaş de creaţie care să deblocheze jocul catalanilor atunci când acesta nu merge. Mundo Deportivo scrie că Arturo Vidal (32 de ani) şi Ivan Rakitic (31 de ani) au oferte clare pe masă, de la Inter, respectiv Juventus şi PSG, dar şefii n-au luat încă nicio deciziei în ceea ce priveşte plecările.

Dani Olmo, Pedro şi Piatek sunt pe lista Barcelonei

Totuşi, directorul sportiv Eric Abidal şi preşedintele Josep Maria Bartomeu au temele făcute în ceea ce priveşte venirile la FC Barcelona. Fernando Polo, jurnalist al Mundo Deportivo, susţine că Dani Olmo (21 de ani), Pedro (32 de ani) şi Krzysztof Piatek (24 de ani) sunt numele de pe lista de dorinţe a clubului catalan, dar rămâne de văzut şi ce va transmite noul antrenor, Quique Setien.

Dani Olmo are ofertă şi de la AC Milan, iar presa din străinătate scrie că "Diavolii" l-au convins deja pe starul crescut pe Camp Nou care joacă la Dinamo Zagreb. Pedro e rezervă la Chelsea şi şi-a manifestat dorinţa de a se întoarce la formaţia unde a crescut, iar Piatek a ieşit din calcule la AC Milan după sosirea lui Zlatan Ibrahimovic (38 de ani). Antrenorul Stefano Pioli preferă cuplul Zlatan - Leao, iar şefii clubului sunt gata să asculte oferte pentru fostul coleg al lui Ionuţ Radu la Genoa.

Afla mai multe despre: fc barcelonatransferuriolmopiatekpedro 

viewscnt
Articole similare