Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire decisivă pentru două transferuri spectaculoase! Barcelona şi PSG pregătesc o afacere incredibilă

Întâlnire decisivă pentru două transferuri spectaculoase! Barcelona şi PSG pregătesc o afacere incredibilă

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi PSG au realizat cel mai scump transfer din istoria, ”tranzacţia Neymar”, iar de acolo lucrurile n-au mers într-o direcţie bună între cele două cluburi. Francezii au activat clauza de reziliere a lui Neymar şi de aici totul s-a rupt. Acum însă, lucrurile pare că au revenit la normal.

AS notează că Al Khelaifi şi Bartomeu, preşedinţii lui PSG şi Barcelona, s-au întâlnit în secret pentru a discuta o super afacere.

Este vorba despre transferurile lui Adrien Rabiot şi Ousmane Dembele. Barcelona îl doreşte cu orice preţ pe Rabiot, în timp ce PSG ar accepta să-l lase pe mijlocaş doar dacă Dembele, atacantul Barcei, ar veni în Ligue 1.

Rămâne de văzut dacă negocierile vor ajunge la un numitor comun, deşi pare puţin probabil ca Ousmane Dembele, jucător pentru care Barca a plătit peste 100 de milioane de euro, să plece de pe Camp Nou pentru o sumă mai mică decât cea plătită de catalani Borussiei Dortmund.

Mutarea lui Rabiot pare mai simplă, asta pentru că mijlocaşul francez mai are un an de contract cu PSG şi a anunţat că nu vrea să mai rămână în campionatul Franţei.

Afla mai multe despre: psgbarcelonarabiotdembele 

viewscnt
Articole similare