Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire decisivă pentru Tade! Rednic a explicat ce se întâmplă cu fostul golgheter al României

Întâlnire decisivă pentru Tade! Rednic a explicat ce se întâmplă cu fostul golgheter al României

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre situaţia lui Gregory Tade, precizând că francezul nu va fi în lot nici pentru meciul cu CFR Cluj, iar după confruntarea cu gruparea ardeleană se va lua o decizie în cazul atacantului.

Fostul golgheter al Ligii 1 are probleme la genunchi, iar dinamoviştii iau în calcul inclusiv o reziliere a contractului, în cazul în care acesta nu va dovedi că este apt din toate punctele de vedere. Tade e astfel într-o situaţie similară cu cea a fundaşului Nasser Aliji, care a mai primit răgaz din partea lui Rednic până la reluarea pregătirilor. În caz contrar, internaţionalul albanez va fi pus pe liber.

"Eu am meci cu CFR mâine, Tade nu e în lot, deci chiar nu mă interesează situaţia lui [...] Nu e în lot, înseamnă că nu poate juca şi miercuri vom avea o discuţie legată de situaţia lui. Au venit 5 jucători din care 3 deja sunt pregătiţi.

Nu vă dau exemple de alţi antrenori mari care plătesc jucători cu milioane şi nu se acomodează.

La Naser situaţia încă e pozitivă pentru că noi am decis. Puteam să îi reziliem contractul, dar e un jucător care a demonstrat pe unde a fost că are calitate şi mai avem răbdare cu el.

Nu s-au dat comisioane, nu s-a plătit nimic pentru ei şi au contracte mici. Ei trebuie să demonstreze până pe 31 ianuarie şi până în vară. Şi după aia o să câştige şi ei cât ar trebui să câştige un jucător care e la Dinamo. O să aducem până Dinamo o să ajungă în play-off
", a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

18 goluri a marcat Tade în tricoul CFR-ului în sezonul 2014-2015, când a devenit golgheterul Ligii 1

 

Urmărim împreună conferinţa susţinută de Mircea Rednic înaintea meciului cu CFR Cluj

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, December 3, 2018

Afla mai multe despre: gregory tadedinamorednic 

viewscnt
Articole similare