Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire şi în birouri! Negocieri între United şi Juventus pentru un super fotbalist

Întâlnire şi în birouri! Negocieri între United şi Juventus pentru un super fotbalist
Comentarii

Meciul de la Torino de mâine seară poate fi prilejul cel mai bun pentru un contact între reprezentanţii lui Juventus şi Manchester United. Nu doar la dineul oficial ci şi în spatele uşilor închise pentru un posibil transfer al lui Benatia.

Mehdi Benatia este pe cale să bifeze o nouă aventură într-un campionat puternic. Marocanul a jucat în Franţa, Italia, Germania iar acum este pe cale să ajungă şi în Premier League. Manchester United este interesată să îl cumpere de la Juventus pe fotbalistul care în vară a evoluat alături de naţionala ţării sale la Cupa Mondială din Rusia. Benatia este deja de două sezoane la Juventus, perioadă în care a reuşit eventul în fiecare sezon în tricoul Bătrânei Doamne.

La 31 de ani, fundaşul îşi doreşte o altă provocare iar Mourinho este gata să îi ofere una care să îl satisfacă atât din punct de vedere financiar cât şi fotbalistic. Benatia pare varianta cea mai potrivită pentru defensiva diavolilor, care au testat şi pistele Harry Maguirre şi Toby Alderweireld.  iar interesul pentru un fundaş central de valoare este de înţeles din partea managerului lusitan. Incredibil, dar adevărat, United are un singur meci fără gol primit în primele 11 etape din acest campionat!!!

Afla mai multe despre: benatiajuventusmanchester united 

viewscnt
Articole similare