Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire şi în birouri! Şefii de la PSG şi Liverpool pregătesc o super mutare

Întâlnire şi în birouri! Şefii de la PSG şi Liverpool pregătesc o super mutare

PSG

Comentarii

Partida dintre PSG şi Liverpool va fi un prilej şi pentru startul negocierilor dintre cele două cluburi în privinţa transferului lui Fabinho. Brazilianul a ajuns în această vară pe Anfield, iar francezii au pus ochii deja pe el.

PSG are emoţii pentru calificarea în optimile Champions League, dar campionii Franţei pregătesc deja viitorul. Adică transferurile care să îi facă pe parizieni şi mai greu de învins. Unul dintre numele apărute recent pe lista şefilor lui PSG este cel al lui Fabinho. Ar putea părea ciudat că interesul apare abia acum, în contextul în care sud-americanul a fost până în vară în curtea celor de la AS Monaco, una dintre rivalele lui Neymar, Cavani şi Mbappe din Ligue I.

Odată cu venirea lui Tuchel lucrurile s-au schimbat însă. Fabinho a devenit o prioritate iar faptul că Liverpool a plătit 45 de milioane pe el în vară nu reprezintă o problemă pentru şeicii care o patronează pe PSG. Aceştia sunt dispuşi să îi îndeplinescă toate cerinţele managerului neamţ care îl vede pe brazilianul de 25 de ani o soluţie la mijlocul terenului. Iar un alt motiv pentru care mutarea s-ar putea face mai uşor este faptul că Fabinho nu s-a acomodat aşa cum şi-ar fi dorit la Liverpopol. A fost doar de trei ori titular în meicurile cormoranilor din acest sezon al Premier League. 

Afla mai multe despre: fabinhotuchelpsgliverpool 

viewscnt
Articole similare