Experiențe împreună.
You are here:

Întâmplare genială cu un jucător al FCSB-ului, în cantonament. A început să ţipe la o turmă de oi. Replica ciobanului a fost senzaţională :)

Întâmplare genială cu un jucător al FCSB-ului, în cantonament. A început să ţipe la o turmă de oi. Replica ciobanului a fost senzaţională :)

Liga 1

Comentarii

Un jucător care se află sub contract cu FCSB a povestit o întâmplare amuzantă din timpul cantonamentului pe care l-a desfăşurat în pandemie. Claudiu Belu susţine că a început să vorbească cu... oile.

Echipele din Liga 1 au primit dreptul să intre în cantonament odată cu ridicarea stării de urgenţă, adică de pe 15 mai. Pentru jucători a urmat însă o perioadă cu multă monotonie, în care au stat în cantonamente, departe de familie şi cunoscuţi. Claudiu Belu, cel care a stat în cantonament cu FC Voluntari la Buftea, a povestit amuzat că a început să vorbească cu oile care păşteau prin zonă.

Replica ciobanului care păzea turma l-a făcut să izbucnească în râs: ”Erau nişte oi acolo şi mai ţipam şi eu la ele, şi mi-a zis ciobanul să nu mai ţip la ele că devin melancolice şi au copii acasă”, a povestit Claudiu Belu pentru Telekom Sport.

Ionuţ Balaur era invidios pe... cioban

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Ionuţ Balaur, colegul lui Belu de la FC Voluntari, a povestit că era invidios pe libertatea de care se bucura ciobanul care păzea turma de oi: ”Am văzut un om cu o turmă de oi şi chiar mă gândeam că acel om e fericit, are libertate şi eu stau închis aici şi privesc pe geam cum se plimbă, are plăcerea de a trăi viaţa şi noi suntem închişi în cantonament”.

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa