Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâmplare savuroasă cu Claudiu Răducanu! "Aşa da, tată. Dacă e automată, merge!" Cum a aflat fostul marcator de la FCSB că nu îşi poate conduce maşina

Întâmplare savuroasă cu Claudiu Răducanu! "Aşa da, tată. Dacă e automată, merge!" Cum a aflat fostul marcator de la FCSB că nu îşi poate conduce maşina

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Răducanu, fost jucător în vârstă de 44 de ani, a rămas un personaj iubit în fotbalul românesc datorită declaraţiilor pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Adrian Pitu, fostul său coleg de pe vremea când evolua la FCSB, a povestit o întâmplare amuzantă cu Răducanu. El şi-a cumpărat o maşină luxoasă, dar a fost atenţionat de Marian Aliuţă că nu o poate conduce, deoarece nu are permis. Chiar şi aşa, soluţia găsită de fostul atacant, i-a lăsat cu gura căscată pe toţi.

Aşa da, tată, dacă e automată merge

"Îmi aduc aminte că şi-a luat o dată un TT. Îi zice Aliuţă: 'Bă, tu n-ai carnet!'. La care el răspunde: 'Ce dacă, e automată!'. 'Aşa da, tată, dacă e automată merge'.

Am intrat în maşină la maseur, eram eu, Marian şi Claudiu. Vede magazia de CD-uri în torpedou. Zice: 'Băi, eu o am în portbagaj'. El credea că vin automat pe undeva. A doua zi, mutase şi el magazia în torpedou", a declarat Adrian Pitu, pentru as.ro. 

Răducanu a avut mai multe declaraţii amuzante şi nu a mai avut voie să vorbească în faţa presei. Când a evoluat la FCSB, Victor Piţurcă l-a pus pe Mirel Rădoi să aibă grijă de el. 

"Piţi l-a pus în cameră cu Rădoi, pe Răducanu. I-a zis: 'Mirel, dacă dă Claudiu vreun interviu, te costă 1.000 de euro'. Îl urmărea Mirel şi la baie", a adăugat Adrian Pitu.

Întâmplare amuzantă cu antrenorul Ilie Dumitrescu în prim-plan: "Ce faceţi, mă? Sunteţi boschetari? Beţi bere ca şoferii?"

Adrian Pitu a povestit şi un episod cu fostul internaţional român, Ilie Dumitrescu, de pe vremea când era antrenor la FCM Bacău. 

"Pentru mine, Ilie Dumitrescu este un antrenor extraordinar, dar nu are răbdare. Este mai 'lord' aşa, dar te face să vii de plăcere la antrenament. Odată, erau 43 de grade afară. Terminăm antrenamentul, eram morţi, şi merg cu Prunea şi Miu să bem câte o bere. Decât să mănânci pepene să te balonezi, mai bine aşa.

Apare Mister şi când ne vede zice: ‘Ce faceţi, mă? Sunteţi boschetari? Beţi bere ca şoferii?’

Îi face semn ospătăriţei: ‘Iepuraş, adu 3 Amaretto, 3-4 boabe de cafea şi un cub de gheaţă’. Miu se ştia cu ospătăriţa şi a luat cinci sticle de Amaretto în cameră. Când ne vede, 'Mister' zice: ‘Ce faceţi cu alea? Bea cu paharul, mă, nu cu sticla", a declarat Adrian Pitu. 

Claudiu Răducanu a evoluat în carieră pentru echipe precum Extensiv, Universitatea Craiova, FCSB (Steaua), Espanyol, Arminia Bielefeld, FC Vaslui, Guangzhou, Nea Salamis, Sorrento, Universitatea Cluj, Khazar Lankaran, CF Gava, CE Premia şi PSM Makassar.

Afla mai multe despre: claudiu răducanu-fcsb-ilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare