Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri din play-out la FCSB. Gigi Becali ar fi făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Superligă

Întăriri din play-out la FCSB. Gigi Becali ar fi făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Superligă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) încearcă o achiziţie importantă la FCSB. Doreşte un jucător deja consacrat în Superligă, cu multe sezoane petrecute chiar în tricoul roş-albaştrilor.

FCSB a pierdut un nou titlu în România, iar Gigi Becali s-a apucat deja de ”curăţenia” de vară.

A renunţat la Răzvan Oaidă, care a semnat deja cu Rapid, dar urmează să se despartă şi de alţi jucători importanţi în perioada următoare.

Printre aceştia se află şi Deian Sorescu, jucător împrumutat pentru returul acestui sezon de la Rakow, dar nu va mai continua şi din vară la Bucureşti.

Folosit de cele mai multe ori pe postul de fundaş dreapta, Sorescu ar avea deja un înlocuitor pe măsură. Conform Fanatik, Gigi Becali l-ar dori înapoi pe Alex Chipciu.

Ajuns la 34 de ani, jucătorul de bandă dreaptă a evoluat în sezonul actual la U Cluj, cu care a fost foarte aproape de a câştigat Cupa României.

De la U Cluj, şi-a anunţat plecarea, în cursul zilei de astăzi, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

La auzul veştii că ar putea juca din nou la FCSB, Chipciu ar fi cerut câteva zile timp de gândire, deoarece se află în vacanţă, după un sezon epuizant la Cluj.

Alex Chipciu a jucat patru ani şi jumătate la FCSB, între ianuarie 2012 şi iulie 2016. A cucerit trei campionate ale României, iar cifrele sale în tricoul roş-albaştrilor sunt următoarele: 169 de meciuri, 34 de goluri şi 38 de assist-uri.

În 2016, a fost vândut de Gigi Becali la Anderlecht cu trei milioane de euro, câştigând campionatul şi în Belgia (2017).

Internaţional român, Chipciu a jucat 46 de meciuri sub ”tricolor” şi a marcat şase goluri.

Pe lângă Alex Chipciu, Gigi Becali ar încerca să-i readucă în această vară la FCSB şi pe Vlad Chiricheş şi Olimpiu Moruţan.

Afla mai multe despre: fcsbchipciuu clujtransfer fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare