Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri în ofensivă pentru Răzvan Lucescu! A impresionat anul trecut în Olanda şi acum vine la PAOK: ”E un superstar în devenire”

Întăriri în ofensivă pentru Răzvan Lucescu! A impresionat anul trecut în Olanda şi acum vine la PAOK: ”E un superstar în devenire”
Comentarii

PAOK Salonic, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu şi proaspăt campioană a Greciei îşi întăreşte atacul.

Lazaros Lamprou are 21 de ani, iar grecii îl consideră ”un superstar în devenire”. Fotbalistul care poate evolua atât ca atacant, cât şi ca aripă dreapta are peste 40 de selecţii la loturile naţionale de tineret ale Greciei şi a impresionat sezonul trecut în Eredivisie, prima ligă din Olanda.

Pentru Fortuna Sittard, echipa unde a fost împrumutat de PAOK, Lamprou a marcat 8 goluri şi a reuşit 10 pase de gol în 2009 minute jucate. În ciuda interesului din Olanda şi Portugalia, Răzvan Lucescu a decis se pare ca Lazaros să rămână din sezonul viitor la PAOK. Ba chiar, grecii anunţă că fotbalistul adus pentru 300 de mii de euro în 2017 de la Iraklis (la acea vreme avea doar 19 ani) va semna un nou angajament cu gruparea de pe Toumbia.

”Viitorul star al naţionalei Greciei”

Cota sa a crescut la 1.75 de milioane de euro, după un sezon în care a fost parte activă la 31% din golurile marcate de Sittard. Născut la Katerini pe 19 decembrie 1997, Lamprou se află şi în atenţia selecţionerului grec, Angelos Anastasiadis: ”Alături de Donis de la Stuttgart, Lamprou este cel mai vizibil înlocuitor pentru Mitroglu şi în ofensiva naţionalei” nota în urmă cu două luni presa de la Atena.

The Guardian l-a inclus în 2014 într-un Top 40 al celor mai buni tineri fotbalişti din lume născuţi în 1997. Crescut în Academia Clubului Panathinaikos, Lazaros Lamprou a ajuns la PAOK unde nu a apucat încă să joace într-un meci oficial.

Lamprou are acelaşi impresar ca Depay sau De Vrij

Presa elenă scrie că formaţii din Belgia, Olanda, Turcia şi Portugalia sunt interesate de transferul său definitiv, dar Răzvan Lucescu va avea cuvântul decisiv în privinţa sa. Şi se pare că antrenorul român a decis că Lamprou merită încrederea sa. Fotbalistul lui PAOK este impresariat de aceeaşi agenţie care manageriază drepturile fotbaliştilor Stephan de Vrij, Kasper Dolberg, Maarten de Roon sau Mamphis Depay.

Afla mai multe despre: răzvan lucesculazaros lamproupaok salonic 

viewscnt
Articole similare