Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri pentru ”câini”! La cererea lui Rednic, trei jucători semnează cu Dinamo

Întăriri pentru ”câini”! La cererea lui Rednic, trei jucători semnează cu Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo caută în continuare întăriri, după revenirea lui Rednic în Ştefan cel Mare. Trei jucători de pe lista tehnicianului sunt la Bucureşti şi se pregătesc să semneze contractele cu clubul.

Dinamo face în continuare tot posibilul să se salveze de la retrogradare. După ce au avut interdicţie la transferuri mai toată perioada de mercato, ”câinii” au primit liber la mutări şi au adus o multitudine de jucători. Torje, Matei, Ivanovski, Popa, Iliev şi alţii au semnat cu formaţia alb-roşie, iar încă trei jucători sunt aşteptaţi de Rednic la echipă.

Întăriri pentru Dinamo!

Michel Espinosa (28 de ani), mijlocaşul defensiv aflat de câteva zile în probe la Dinamo, şi atacanţii Ismail Issa (32 de ani) şi Tomas Vestenicky (25 de ani) sunt fotbaliştii ce sunt la un pas de a semna cu Dinamo. Atât timp cât cei trei nu prezintă probleme la vizita medicală, ar trebui să devină ”câini” în zilele ce urmează, anunţă gsp.ro.

Aceştia ar putea fi prezentaţi în ziua de luni, astfel că nu ar intra în planurile echipei pentru meciul de vineri, împotriva lui Gaz Metan. ”Câinii” ar mai fi în căutarea unui fundaş dreapta, post cu probleme la Dinamo, după ce Deian Sorescu a fost mutat în atac.

Cine sunt jucătorii

Espinosa este liber de contract după despărţirea de Botev Plovdiv şi evoluează la mijlocul terenului. Francezul cu orgini cameruneze a mai trecut pe la NK Istra sau Clermont Foot, într-o carieră petrecută majoritar în ligile inferioare franceze.

Issa este un alt fotbalist ce se poate alătura clubului după o aventură în Bulgaria, acesta fiind şi un fost internaţional al ţării noastre vecine. Nouă apariţii şi un gol are pentru echipa naţională mijlocaşul trecut pe la Levski, Litex, Sheriff sau Cherno More Varna.

Ultimul transfer plănuit de Rednic, Vestenicky este un fotbalist slovac de 25 de ani, crescut de Nitra şi AS Roma. Considerat un jucător promiţător pe când era junior, atacantul nu şi-a atins potenţialul şi a fost nevoit să renunţe la visul de a juca pentru Roma, evoluând în schimb pentru echipe precum Cracovia sau Chaika Peschanokopskoe, din a doua ligă rusă.

Afla mai multe despre: dinamomichel espinosaismail issatomas vestenickymircea rednic 

viewscnt
Articole similare