Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Un super fotbalist, aşteptat să spună "da"

Întăriri pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Un super fotbalist, aşteptat să spună "da"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) poate primi întăriri la CFR Cluj în plin sezon. Antrenorul aşteaptă răspunsul final al lui Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul care a plecat de la echipă după ce Marius Şumudică şi Marian Copli au fost daţi afară. Arlauskis a plecat în Lituania şi Dan Petrescu a discutat deja cu el pentru a-l convinge să revină, iar acuma aşteaptă răspunsul său final.

Întăriri pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Un super fotbalist, aşteptat să spună "da"

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a declanşat un adevărat cumtremur în Gruia când a decis să-i dea afară pe Marius Şumudică şi Marian Copilu. Mai mulţi jucători au fost de partea fostului antrenor şi a fostului preşedinte, iar unul dintre numele importante care a plecat de la echipă şi nu s-a mai întors este Giedrius Arlauskis.

Portarul lituanian a plecat în Lituania după ce scandalul care a dus la îndepărtarea lui Marian Copilu şi a anunţat că nu se va mai întoarce. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, dar de la venirea lui Dan Petrescu, "Bursucul" a încercat să-l convingă pe Arlauskis să revină. "Arla" şi Petrescu au discutat deja, iar antrenorul încă aşteaptă răspunsul final al goalkeeperului.

Ştefan Gadola, oficial în Gruia, a vorbit despre situaţia în care se află în acest moment portarul Giedrius Arlauskis, care ar fi aşteptat la FCSB dacă nu va mai continua la CFR Cluj. "Situaţia lui Arlauskis este puţin incertă, se va lămuri într-o săptămână sau două. Dan Petrescu va mai discuta cu el şi se va lămuri. Totul este imprevizibil", a spus Ştefan Gadola la Pro X.

Giedrius Arlauskis a fost scos de pe lista UEFA şi despre lista trimisă de CFR Cluj la LPF pentru meciurile din Liga 1.

Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi Otto Hindrich sunt variantele de portar pe care le are Dan Petrescu în acest moment în lot.

Până la revenirea lui Arlauskis, dacă acesta va da un răspuns pozitiv, CFR Cluj şi-a ales un nou preşedinte. Cristi Balaj, fostul arbitru, s-a înţeles cu campioana României şi va fi oficial în Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferdan petrscuarlauskisgiedrius arlauskisraspuns 

viewscnt
Articole similare