Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri pentru postul deficitar din naţionala României. Străinul din Liga 1 care îşi ia cetăţenia: "Ţara asta mi-a dat tot. Vin să ajut"

Întăriri pentru postul deficitar din naţionala României. Străinul din Liga 1 care îşi ia cetăţenia: "Ţara asta mi-a dat tot. Vin să ajut"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a anunţat că este pe cale să îşi obţină cetăţenia română şi a mărturisit că ar accepta o posibilă convocare la prima reprezentativă a României.

"Am fost la ambasadă să scot documentele de care aveam nevoie, acum mai rămâne doar un document de la notar din Cluj şi după o să depunem cetăţenia", a anunţat Camora, într-o conferinţă de presă.

Deşi susţine că acesta nu a fost principalul motiv pentru care a ales să-şi depună actele pentru cetăţenie, Camora mărturiseşte că ar accepta o eventuală convocare. Este binecunoscut faptul că echipa naţională duce lipsă de fundaşi stânga. În ultima vreme, pe acest post au fost folosiţi Alin Toşca şi Nicuşor Bancu, fotbalişti care nu sunt fundaşi stânga la origini.

"Nu a fost principalul obiectiv să mă duc la naţională. O să locuiesc la Cluj, vreau să fac şi nişte afaceri şi este important pentru mine să fiu cetăţean român. Dacă e vreo şansă să mă duc la naţională, eu sunt dispus dacă pot să ajut mă duc cu mare plăcere pentru că am spus tot timpul că ţara asta mi-a dat tot. Dacă e nevoie de mine sunt dispus să mă duc cu mare plăcere şi cu dorinţă să ajut România", a mai spus Camora.

Ajuns la 32 de ani, Camora joacă la CFR Cluj din 2011. De atunci, el a jucat 282 de meciuri pentru echipa ardeleană şi a reuşit şase goluri şi 28 de assist-uri.

1,2 milioane de euro este cota lui Camora

4 trofee a cucerit Camora cu CFR, dintre care două titluri de campion al României

Afla mai multe despre: camora 

viewscnt
Articole similare