Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Înţelegeţi?". Charalambous a intervenit după ce Ngezana a gafat sub privirea sa în primul meci la FCSB: "Este un băiat care îşi doreşte să înveţe"

"Înţelegeţi?". Charalambous a intervenit după ce Ngezana a gafat sub privirea sa în primul meci la FCSB: "Este un băiat care îşi doreşte să înveţe"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a oferit detalii despre al doilea meci de pregătire şi ultimul al verii, în care Siyabonga Ngezana a comis o greşeală care a costat echipa.

Reacţie de la FCSB după ce Ngezana a gafat la debut

FCSB a încheiat la egalitate, miercuri, meciul amical disputat în compania echipei greceşti PAOK Salonic, scor 1-1, în al doilea amical disputat în cantonamentul din Ţările de Jos.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florinel Coman, care a fost lansat de Miculescu.

PAOK a egalat în minutul 71 prin Gordeziani, la o gafă a fundaşului sud-african Siyabonga Ngezana, care a debutat pentru FCSB, după ce l-a înlocuit pe Dawa. Gafa lui Ngezana, în video la 26:30

Antrenorul cu licenţa Pro de la FCSB, Elias Charalambous, a oferit o primă impresie despre fundaşul central. 

"Ngezana este un jucător care abia a venit, a fost primul lui meci. Nu contează, li se întâmplă tuturor jucătorilor. Este parte din joc, înţelegeţi? 

Dar este un băiat care îşi doreşte să înveţe, este fericit că este alături de noi. Şi noi ne bucurăm că îl avem în echipă. Cu siguranţă, consider că va creşte în joc în fiecare zi în care va fi alături de echipă", a declarat cipriotul, potrivit As.ro

Cât despre primii doi jucători transferaţi în mercato, Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, Elias Charalambous e sigur că vor marca meciurile celor de la FCSB.

"Sunt doi jucători care sunt foarte cunoscuţi în România, amândoi au mai jucat în Liga 1. Voi îl ştiţi la fel de bine ca mine, pentru că mă uitam la meciurile din campionatul României. Sunt doi jucători care ne vor ajuta mult pentru a ne îndeplini obiectivul", a adăugat Charalambous.

Afla mai multe despre: gafa ngezanafcsb paoksiyabonga ngezanaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare