Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Înţepătura” lui Nicolae Dică după ce a debutat pe banca Craiovei: ”Dacă îl zgârie puţin, se dă roşu”. Singurul aspect care l-a mulţumit

”Înţepătura” lui Nicolae Dică după ce a debutat pe banca Craiovei: ”Dacă îl zgârie puţin, se dă roşu”. Singurul aspect care l-a mulţumit

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul formaţiei U Craiova 1948, Nicolae Dică (43 de anI), a tras concluziile după ce a debutat pe banca formaţiei din Bănie, debut însă cu stângul.

U Craiova 1948 a pierdut partida cu Sepsi, scor 0-1, în primul meci din etapa a doua a Superligii. Golul a fost marcat de Rondon, în minutul 89.

La meciul de la Sfântu Gheorghe, prima repriză s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, dar cu un jucător eliminat.

Este vorba de Mascarenhas (U Craiova 1948), care a primit cartonaş roşu direct după un fault foarte dur la Jonathan Rodriguez.

Intervenţia lui Mascarenhas l-a trimis pe Rodriguez direct la spital, cu ambulanţa, nu însă înainte ca încercările medicilor de a-l urca pe fotbalist în ambulanţă cu ajutorul tărgii să stârnească rumoare în tribună, din cauza unei probleme tehnice: picioarele tărgii refuzând să se rabateze.

Sepsi a avut şi ea un jucător eliminat, pe Cosmin Matei, în minutul 74, după un fault dur la Paramatti. Gazdele au deschis scorul în minutul 89, din colaborarea a doi jucători intraţi în repriza secundă.

Aganovic a pasat şi Rondon a marcat cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 1-0 pentru Sepsi, care trece pe primul loc în clasament, cu 4 puncte.

Nicolae Dică, ironic după ce a debutat pe banca Craiovei: ”Dacă îl zgârie puţin, se dă roşu”. Singurul aspect care l-a mulţumit 

La finalul meciului, Nicolae Dică a comentat eşecul suferit chiar la debutul său pe banca formaţiei oltene.

Acesta nu a fost mulţumit de faptul că U Craiova 1948 a încasat un gol din fazî fixă, în ultimele minute ale meciului, şi a vorbit şi despre faza cu targa buclucaşă.

”Când pierzi în minutul 89 şi la o fază fixă, din şase metri, nu e OK. Trebuia să fim concentraţi, dar am gresit şi am luat gol.

În prima repriză, a fost un joc echilibrat, am fost organizaţi, dar apoi a venit cartonaşul acela roşu şi am început repriza a doua cu un om mai puţin.

Şi în 10 oameni ne-am organizat, am închis bine jocul, nu şi-au creat multe ocazii. 10 contra 10 am avut şi noi ocazii, nu am reuşit să marcăm, dar voiam mai mult curaj.

Să punem probleme, să avem o posesie mai bună, dar probabil eram obosiţi. Ca atitudine, jucătorii m-au mulţumit. Trebuie să fii concentrat la fazele fixe, sunt multe jocuri care se decid aşa.

(n.r. despre faza cu targa defectă) Nu am văzut acum faza respectivă. Ştiu doar că a dat fault pentru noi, apoi am primit cartonaşul roşu. Am înţeles că l-a zgâriat puţin. Şi dacă îl zgârie puţin, se dă roşu (n.r. ironic). Am înţeles.

Urmează un meci greu, cu U Cluj, şi trebuie să îl câştigăm. În fiecare an sunt pretenţii la Craiova. Domnul Mititelu a investit foarte mulţi bani şi trebuie să facem rezultate”, a declarat Dică, după meci.

Afla mai multe despre: nicolae dicau craiova 1948debut nicolae dica 

viewscnt
Articole similare