Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter a dat lovitura! Un campion mondial şi-a dat acordul să vină să câştige titlul sub comanda lui Antonio Conte

Inter a dat lovitura! Un campion mondial şi-a dat acordul să vină să câştige titlul sub comanda lui Antonio Conte

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano l-a transferat în vară pe Alexis Sanchez, dar fostul jucător de la Manchester United s-a accidentat, astfel că singurele soluţii ale lui Antonio Conte pentru atac sunt Romelu Lukaku şi Lautaro Martinez. Astfel că italienii aduc în iarnă un campion mondial.

Gazzetta dello Sport scrie că italienii s-au înţeles cu Olivier Giroud (33 de ani), jucătorul de la Chelsea fiind nemulţumit de faptul că joacă foarte puţin la gruparea londoneză. Pentru Frank Lampard, Giroud este abia a treia opţiune în atac. Tammy Abraham este titularul de drept al postului şi al doilea cel mai bun marcator din Premier League, iar rezerva lui este Michy Batshuayi, revenit după un împrumut la Crystal Palace. 

Campionul mondial din 2018, cu Franţa, Giroud a bifat doar 211 minute pentru Chelsea în acest sezon, fiind folosit doar în patru meciuri din Premier League şi doar 17 minute în UEFA Champions League. Cotat la 12 milioane de euro, presa din Italia scrie că francezul poate fi cumpărat de Inter pentru doar 7 milioane chiar în iarnă. 

Antonio Conte a fost cel care l-a adus pe Olivier Giroud la Chelsea, în ianuarie 2018. Tehnicianul italian a plecat de la londonezi după doar şase luni. 

Afla mai multe despre: olivier giroudinter milano 

viewscnt
Articole similare