Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter a fost aproape de victorie în faţa liderului Juventus. Final nebun pe Giuseppe Meazza

Inter a fost aproape de victorie în faţa liderului Juventus. Final nebun pe Giuseppe Meazza
Comentarii

Formaţia Juventus Torino, liderul din Serie A, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Internazionale Milano, într-un meci din etapa a 35-a a campionatului Italiei, în care gazdele au fost aproape de victorie deşi au avut un jucător eliminat înainte de minutul 20.

Inter Milano a rămas în inferioritate numerică în minutul 18, când a fost eliminat Matias Vecino, la cinci minute după ce Juventus marcase prin Douglas Costa (’13).

Gazdele şi-au revenit, deşi aveau un jucător mai puţin, şi au egalat prin Mauro Icardi, în minutul 52. În minutul 65, pentru Inter a înscris şi Andrea Barzagli, de la Juve, în propria poartă.

Juventus a obţinut cele trei puncte datorită golurilor marcate de Juan Cuadrado ’87 şi Gonzalo Higuain ’89. În clasament, liderul Juventus a acumulat 88 de puncte şi are patru puncte avans faţă de principala urmăritoare, Napoli. Inter e a cincea, cu 66 de puncte.

Partidele Crotone – Sassuolo, Atalanta – Genoa, Benevento – Udinese, Bologna – AC Milan, Hellas Verona – SPAL, Sampdoria – Cagliari, Fiorentina – Napoli şi Torino – Lazio Roma sunt programate duminică.

Afla mai multe despre: interjuventusnapoli 

viewscnt
Articole similare