Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter a pregătit o ofertă-bombă pentru Cavani! Atacantul va deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lot

Inter a pregătit o ofertă-bombă pentru Cavani! Atacantul va deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lot

Inter Milano

Comentarii

Inter caută un înlocuitor pentru Lautaro Martinez (22 de ani), care e din ce în ce mai aproape de transferul la FC Barcelona, iar "nerazzurrii" sunt gata să-i facă o ofertă de nerefuzat lui Edinson Cavani (33 de ani), atacantul care poate veni liber de contract de la PSG.

Goleadorul sud-american e ademit la Milano cu un salariu de 15 milioane de euro pentru doi ani de contract, scrie Tuttosport. Veteranul uruguayan e în ultimele luni de contract cu PSG, care îl vrea pe Icardi, tocmai de la Inter, pentru a-l înlocui. Totuşi, oferta Interului e mai mică decât ceea ce câştigă Cavani în prezent la PSG, adică 13 milioane de euro.

Totuşi, atuul lui Inter în această afacere este tocmai pandemia de COVID-19. Având în vedere situaţia economică globală, Cavani ar putea accepta un salariu mai mic pentru ultimii ani ai carierei, mai ales că Inter va juca, cel mai probabil, în Liga Campionilor.

Dacă ar veni la Inter, Cavani ar avea al doilea cel mai mare salariu din lot, după Romelu Lukaku. Belgianul câştigă 8 milioane de euro pe sezon în Italia.



În plus, dacă Edinson Cavani îşi va da acordul pentru transferul la Inter, atunci "nerazzurrii" îi vor da undă verde lui Lautaro Martinez să semneze cu FC Barcelona. Catalanii vor plăti 60 de milioane de euro şi vor trimite jucători la schimb pentru argentinianul dorit, printre alţii, şi de Leo Messi pe Camp Nou. Samuel Umtiti (26 de ani) ar putea intra în afacerea dintre Inter şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: edinson cavaniinteroferta 

viewscnt
Articole similare