Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter a refuzat prima ofertă a Barcelonei pentru Lautaro Martinez. Catalanii, gata să dea la schimb trei jucători

Inter a refuzat prima ofertă a Barcelonei pentru Lautaro Martinez. Catalanii, gata să dea la schimb trei jucători

FC Barcelona

Comentarii

Inter a refuzat prima ofertă făcută de Barcelona pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani), atacantul din care catalanii au făcut o ţintă pentru viitoarea perioadă de transferuri. Ziarul de casă al formaţiei de pe Camp Nou a aflat ce propunere au trimis şefii Barcelonei către omologii din Italia.

Barcelona face tot posibilul să-l transfere pe Lautaro Martinez fără să plătească prea mulţi bani, astfel că e gata să ofere jucători la schimb. Nu mai puţin de trei. Sport a aflat că Barcelona i-a propus pe Junior Firpo, Ivan Rakitic şi Nelson Semedo ca monedă de schimb pentru transferul atacantului argentinian, dar şefii lui Inter au refuzat.

Antonio Conte, antrenorul lui Inter, nu îi vede încadraţi pe cei trei în planurile sale. Totuşi, sursa citată scrie că şefii celor două cluburi negociază pentru un alt schimb de jucători. Lautaro Martinez are o clauză de 111 milioane de euro în contractul cu Inter, pe care Barcelona nu vrea să o achite integral. Partea bună e că Inter e dispusă la negocieri, chiar dacă a refuzat prima ofertă.

Inter vrea ca Barcelona să plătească clauza de reziliere, chiar dacă o plăteşte în tranşe. Totuşi, se pare că singurul fotbalist al Barcelonei de care sunt interesaţi cei de la Inter ar fi Arturo Vidal, care a mai lucrat cu Antonio Conte la Juventus.

Barcelona, ofertă-nebună pentru Lautaro Martinez

Tuttusport, sursă preluată şi de Sport, scrie că Lautaro Martinez este cu un pas în curtea grupării blaugrana, care îi va oferi un salariu de 18 milioane de euro pe sezo, similar cu al lui Antoine Griezmann (28 de ani). Inter urmează să obţină un profit uriaş din vânzarea lui Lautaro Martinez, având în vedere că a plătit "doar" 25 de milioane de euro pentru aducerea atacantului de la Racing Club în 2018.

Afla mai multe despre: lautaro martinezofertabarcelonainter 

viewscnt
Articole similare