Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter, AC Milan şi Napoli, pe urmele titularului din echipa naţională a României: "Interes confirmat"

Inter, AC Milan şi Napoli, pe urmele titularului din echipa naţională a României: "Interes confirmat"

Stranieri

Comentarii

Titularul echipei naţionale a României, Radu Drăguşin (21 de ani), este urmărit de trei cluburi importante din Europa. Florin Manea, agentul lui Drăguşin, a dezvăluit interesul despre care a scris şi presa din Italia în ultima perioadă, în interiorul ferestrei de mercato.

Titular la Genoa, în Serie A, după un sezon în care a fost om de bază în echipa care a asigurat promovarea după un singur an în liga secundă din Italia, Radu Drăguşin a atras atenţia cluburilor mari din "Cizmă" prin evoluţiile sale apreciate. Presa italiană a scris de mai multe ori despre intersul echipelor mari.

Radu Drăguşin, pe lista cluburilor mari din Italia. Florin Manea: "De el depinde"

Florin Manea, agentul fundaşului Radu Drăguşin, a dezvăluit că AC Milan, Inter şi Napoli s-au interesat pe parcursul verii despre situaţia fotbalistului care a prins un loc de titular şi în echipa naţională a României. Drăguşin şi-a dorit încă un sezon la Genoa, să prindă experinţă, dar în 2024 ar putea face pasul la una dintre echipele care îl au pe listă.

„A fost o vară destul de plină pentru el, ca şi zvonuri, ca şi interes, dar planul nostru a fost de la început să mai rămână minimum un an (n.r. la Genoa). A fost interes de la Milan, de la Inter, de la Napoli, interes confirmat şi de jurnalişti italieni, chiar de jurnaliştii acelor cluburi, este pe un drum bun. Să joci la 21 de ani titular în Serie A nu este puţin, să fii titularul naţionalei, s-a impus şi acolo, şi sper să ne onoreze cu meciuri bune, totul depinde de el. Pregătirea lui mentală şi fizică vor încununa la sfârşit un sezon foarte bun”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

Radu Drăguşin a jucat toate minutele în cele două meciuri pe care Genoa le-a disputat în startul sezonului din Italia, fără gol sau pasă de gol.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusindragusin interdragusin ac milanradu dragusin napoli 

viewscnt
Articole similare