Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea să aducă un jucător "exilat" în China. Fotbalistul este dorit şi de rivala AC Milan

Inter, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea să aducă un jucător "exilat" în China. Fotbalistul este dorit şi de rivala AC Milan

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano este aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor şi doreşte să readucă un jucător pe prima scenă a fotbalului mondial. Echipa antrenată de Lucian Spalletti are însă concurenţă serioasă, fotbalistul este dorit şi de rivala AC Milan.

Yannick Ferreira Carrasco este numele jucătorului pe care Inter îl vrea cu orice preţ în această perioadă de mercato, notează site-ul jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, iar nerazzurri sunt gata să cedeze un internaţional italian în schimbul mijlocaşului ofensiv, care a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia cu naţionala Belgiei. 

Aceeaşi sursă menţionează că în aceste zile, Inter negociază cu preşedintele lui Dalian Yifang, echipa la care este legitimat Carrasco şi totodată fosta echipă a lui Constantin Budescu, cedarea lui Antonio Candreva în schimbul belgianului. Chiar agentul lui Candreva a declarat publicul că jucătorul său o poate părăsi pe Inter în această iarnă. 

Jucătorul este dorit însă şi de rivala AC Milan, dar au existat zvonuri care l-au trimis în Premier League, la Arsenal.

Yannick Carrasco s-a aflat pe o pantă ascendentă în urmă cu câţiva ani. În urma unor prestaţii foarte bune la Monaco, a ajuns la Atletico Madrid în schimbul sumei de 20 de milioane de euro, dar în urmă cu un an, a plecat în China la doar 24 de ani. 

 

Afla mai multe despre: yannick carrascointer milanotransfer 

viewscnt
Articole similare