Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter continuă să-i facă poftele lui Conte. VIDEO | Primul transfer al verii a făcut vizita medicală şi va semna cu "nerazzurrii"

Inter continuă să-i facă poftele lui Conte. VIDEO | Primul transfer al verii a făcut vizita medicală şi va semna cu "nerazzurrii"

Inter Milano

Comentarii

Inter îl transferă pe Aleksandr Kolarov (34 de ani), fundaşul stânga al Romei. Fotbalistul a făcut vizita medicală şi va semna cu formaţia antrenată de Antonio Conte.

Chiar dacă a ratat titlul şi a pierdut finala Europa League, contra Sevillei, şefii Interului au în continuare încredere în Antonio Conte, antrenorul adus să stopeze supremaţia lui Juventus. Astfel, "nerazzurrii" îl transferă pe Kolarov la cererea lui Conte, iar jucătorul sârb a făcut deja vizita medicală la echipa din Milano. Cel mai probabil, Kolarov va semna pe una an de zile, având în vedere vârsta.

Transferul lui Kolarov e menit să aducă o concurenţă puternică pentru Ashley Young, un alt veteran transferat de Inter în perioada de mercato din iarnă.

Cu Antonio Conte la cârmă, Inter a terminat sezonul din Serie A pe locul doi în clasament, cu 82 de puncte, şi a jucat finala Europa League. Italienii au fost învinşi de FC Sevilla cu 3-2.



De la venirea lui Conte pe bancă, Inter i-a transferat pe Lukaku, Eriksen, Young, Hakimi, Sensi şi Barella, iar acum se pregăteşte să-l ia pe Vidal de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: aleksandr kolarovintertransfer,  

viewscnt
Articole similare