Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter e gata să negocieze cu Barcelona după ce Lautaro Martinez a bătut deja palma cu catalanii şi vrea cu tot dinadinsul să ajungă pe Camp Nou. Italienii acceptă mai puţini bani

Inter e gata să negocieze cu Barcelona după ce Lautaro Martinez a bătut deja palma cu catalanii şi vrea cu tot dinadinsul să ajungă pe Camp Nou. Italienii acceptă mai puţini bani

FC Barcelona

Comentarii

Inter e gata să renunţe la o parte din pretenţiile financiare pe care le solicită în schimbul transferului lui Lautaro Martinez (22 de ani) la FC Barcelona. Argentinianul e deja înţeles cu catalanii şi vrea cu tot dinadinsul să ajungă pe Camp Nou, iar italienii se văd să accepte un preţ mai mic, după ce clauza de reziliere a expirat.

Până pe 7 iulie, orice club îl dorea pe Lautaro Martinez putea achita clauza de reziliere de 111 milioane de euro şi îl transfera fără acordul Interului. Acum, după ce clauza a expirat, Corierre dello Sport scrie că şefii lui Inter sunt gata să accepte un preţ mai mic, mai ales după ce au văzut cât de mult îşi doreşte atacantul să semneze cu FC Barcelona.

Conform sursei citate, Inter vrea acum 90 de milioane de euro în schimbul atacantului argentinian, perceput drept înlocuitorul pe termen lung al lui Luis Suarez (33 de ani). Totuşi Barcelona poate plăti şi mai puţin, dacă include jucători in tranzacţie. În trecut, catalanii erau gata să achite 60 de milioane de euro şi să trimită doi jucători la schimb, pe Vidal şi pe Nelson Semedo.

Acord total Barcelona - Lautaro Martinez!

În ceea ce-l priveşte pe jucători, Lautaro Martinez e deja înţeles cu FC Barcelona. Argentinianul şi-a negociat viitorul contract prin intermediul agentului său. Concret, Lautaro va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat OK-ul pentru a îmbrăca tricoul blaugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", notau cei de la Sport acum o lună, citând presa din Italia.

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonatransfernegocieri 

viewscnt
Articole similare