Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter - Fiorentina, pentru prima dată în cursa pentru Cupa Italiei

Inter - Fiorentina, pentru prima dată în cursa pentru Cupa Italiei

Campionate

Comentarii

Derby-ul dintre Inter Milano şi Fiorentina va avea loc miercuri, cele doua echipe confruntându-se pentru prima data în optimile de finală ale competiţiei.

Inter şi Fiorentina se vor confrunta pentru prima dată în optimile de finală ale Cupei Italiei. Cu toate acestea, cele doua echipe s-au întâlnit de 12 ori în competiţie şi au rezultat patru victorii, trei egaluri şi cinci infrângeri. În ultimii ani, niciuna dintre echipe nu a obţinut Cupa Italiei: Inter nu a câştigat-o din 2011, Fiorentina din 2001.

Inter, de neinvins în ultimele opt meciuri împotriva Fiorentinei

Inter a câştigat ultimele trei întâlniri împotriva Fiorentinei. Ultima victorie a fost pe 19 ianuarie 2020, atunci când oamenii lui Antonio Conte şi-au asigurat un loc în semifinalele competiţiei datorită unui succes cu 2-1. Interul este neînvins în ultimele opt meciuri împotriva Fiorentinei în toate competiţiile, ultima victorie a Fiorentinei fiind în aprilie 2017, când a ieşit câştigătoare în Seria A, cu 5-4.

În ultimele 17 sezoane, Fiorentina nu a reuşit să ajungă decât o singură dată în sferturile de finală, în 2013/2014, după o victorie cu 1-0 în faţa lui Udinese. În seria A, Fiorentina deţine 18 puncte, din 17 meciuri jucate. Echipa lui Prandelli se prezintă în faţa oamenilor lui Antonio Conte după o victorie la Cagliari.



Între timp, Inter a remizat 2-2 cu Roma în ultima întâlnire din Seria A. Echipa are în prezent 37 de puncte şi, datorită celor 43 de goluri marcate, cel mai bun atac din seria A. Cupa Italiei ar putea reprezenta o mare oportunitate pentru Inter, după părăsirea Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: cupa italiei 

viewscnt
Articole similare