Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter i-a stabilit preţul lui Lautaro Martinez, Barcelona e în alertă! "Nerazzurrii" i-au găsit deja înlocuitor atacantului

Inter i-a stabilit preţul lui Lautaro Martinez, Barcelona e în alertă! "Nerazzurrii" i-au găsit deja înlocuitor atacantului

Inter Milano

Comentarii

Inter i-a stabilit preţul lui Lautaro Martinez (22 de ani), unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa în acest moment.

Lautaro Martinez, unul dintre atacanţii cu o ascensiune extrem de rapidă, a atras multe priviri de la cluburi foarte mari din Europa cu evoluţiile sale de la Inter. E deja foarte curtat, astfel încât italienilor le va fi greu să îl mai păstreze şi sezonul viitor. AS, care citează Gazzetta dello Sport, scrie că Inter i-a stabilit preţul lui Lautaro Martinez şi vrea 90 de milioane de în schimbul atacantului, care are o clauză de reziliere a contractului de 111 milioane de euro.

Barcelona e cea mai interesată de transferul lui Lautaro Martinez, astfel că scăderea de preţ ar putea să fie pe placul catalanilor, deoarece ofertele care includ şi jucători în transferul lui Martinez au fost deja refuzte. Inter vrea bani, iar preţul a fost stabilit, chiar dacă formaţia de pe Camp Noua încercat să ofere fotbalişti precum Nelson Semedo sau Junior Firpo la schimb. Barcelona îl vrea pe Lautaro Martinez pentru a-l înlocui pe Luis Suarez (33 de ani), uruguayanul care se îndreaptă încet, dar sigur, spre finalul carierei.

În ceea ce-i priveşte pe cei de la Inter, "nerazzurrii" au găsit deja înlocuitor lui Lautro Martinez. Este vorba despre Timo Werner (22 de ani), atacantul de la RB Leipzig. Vârful de atac neamţ mai e dorit şi de Jurgen Klopp la Liverpool, astfel că rămâne de văzut care va fi viitoare destinaţie a sa.

Afla mai multe despre: lautaro martinezpretinterfc barcelonatimo werner 

viewscnt
Articole similare