Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter i-ar fi făcut bagajele lui Ionuţ Radu. Pe ce portar din La Liga au pus ochii italieni

Inter i-ar fi făcut bagajele lui Ionuţ Radu. Pe ce portar din La Liga au pus ochii italieni
Comentarii

Inter îşi caută un nou portar, care să fie rezerva lui Samir Handanovic (36 de ani).

Italienii l-au folosit pe Samir Handanovic în toate competiţiile posibile, astfel că, conform „Corriere dello Sport”, cotidianul italian, scrie că Inter îşi caută un portar de rezervă, care să fie la înălţimea slovenului.
Sursa menţionată anterior, scrie că Inter îşi caută portar în campionatul din Spania şi ar fi pus ochii pe Rui Silva, care joacă la Granada din 2017. Portarul portughez a crescut la Maia şi după în Madeira. Italienii anunţă că acesta ar fi înlocuitorul lui Ionuţ Radu, care, scriu jurnaliştii din Peninsulă: „are bagajele făcute şi va pleca de la Inter anul viitor”.

Radu nu a fost folosit de Antonio Conte, antrenorul lui Inter, nici măcar în Cupa Italiei, decizie care l-ar fi deranjat enorm pe român.


Ionuţ Radu are deja mai bine de un an de când nu a mai evoluat într-o partidă oficială. Ultima sa apariţie datează din 9 ianuarie 2020, când apăra poarta celor de la Genoa în meciul din Cupa Italiei, contra lui Torino, scor 1-1 (4-6 d.l.d).

În luna ianuarie a anului trecut, Radu şi-a încheiat împrumutul la Genoa şi a fost cedat de Inter pentru 6 luni la Parma, unde nu a fost folosit deloc.â
Cota portarului a scăzut drastic, de la 15 milioane de euro la 7! O prăbuşire rapidă, incredibilă, de 53,33%.

  •     52 de meciuri a strâns Ionuţ Radu la Genoa
  •     1 meci a bifat portarul la echipa de seniori a lui Inter, în mai 2016

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare