Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter îl transferă pe înlocuitorul lui Hakimi. Starul de la EURO 2020 face vizita medicală şi va semna cu "nerazzurrii"

Inter îl transferă pe înlocuitorul lui Hakimi. Starul de la EURO 2020 face vizita medicală şi va semna cu "nerazzurrii"

Inter Milano

Comentarii

Inter l-a găsit pe înlocuitorul lui Achraf Hakimi, fotbalist plecat la PSG pentru 71 de milioane de euro. Olandezul Denzel Dumfires (25 de ani), de la PSV, va semna cu "nerazzurrii".

Campioana Italiei, Inter, are conturile pline după i-a vândut pe Hakimi şi Lukaku pentru aproape 200 de milioane de euro şi s-a pus pe transferat. Mai întâi, şefii de pe "Meazza" vor să acopere postul de fundaş dreapta. Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că mutarea lui Dumfries la Inter e deja făcută.

Fundaşul olandez va ajunge la Milano în această seară, joi, 12 august, pentru a face vizita medicală şi pentru a semna cu Inter. Potrivit sursei citate, Inter va plăti 12,5 milioane de euro pentru transferul lui Dumfries de la PSV. Dumfries a fost unul dintre fotbaliştii care au impresionat la EURO 2020, cu naţionala Olandei.

Panduru, impresionat de prestaţiile lui Dumfries de la EURO 2020

În direct la Telekom Sport, după EURO 2020, Basarab Panduru l-a inclus pe Denzel Dumfries în echipa sa ideală de la turneul final câştigat de Italia: ”Într-un 4-3-3 aş alege Dumfries. Ce mă miră la el? Are 25 de ani, multe meciuri la PSV, a marcat 7 goluri într-un sezon...chiar nimeni să nu-l vadă? Dacă era scump atunci, acum costă triplu. Dacă atunci făcea 30 de milioane, acum fără 60 nu îl dai. Aş opta pentru el, e şi înalt.”, a spus Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: interdumfriestransferpsvfundasinlocuitorhakimi 

viewscnt
Articole similare