Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Miami, în negocieri avansate cu un star de la Juventus. Echipa lui David Beckham, aproape de o nouă lovitură

Inter Miami, în negocieri avansate cu un star de la Juventus. Echipa lui David Beckham, aproape de o nouă lovitură
Comentarii

Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, este aproape de a îl transfera pe Gonzalo Higuain, fotbalist care s-a despărţit în această vară de Juventus.

Reporterul FIFA.com Abdellah Boulma scrie că Higuain este următorul nume mare din fotbalul mondial care poate ajunge la Miami. Chiar dacă atacantul în vârstă de 32 de ani are mai multe oferte, sursa citată susţine că el este în negocieri avansate cu echipa lui Beckham. 

Fratele lui Gonzalo Higuian, Federico, este considerat unul dintre cei mai buni playmakeri din istoria Major League Soccer pentru perioada petrecută la Columbus Crew, iar acum este antrenor-jucător la DC United. În această vară, la Inter Miami a ajuns şi Blaise Matuidi, coleg cu Higuain la Juventus.

Gonzalo Higuain a plecat de la Juventus 

Gonzalo Higuain a ajuns la Juventus Torino în vara anului 2016, de la Napoli, pentru 90 de milioane de euro, însă s-a dovedit a fi un transfer eşuat din toate punctele de vedere. A fost împrumutat câte şase luni la Chelsea şi Milan, de unde Juventus a primit 18 milioane de euro.

"A fost un jucător foarte important, dar după ce am vorbit cu el, am decis ca drumurile noastre să se despartă. A fost un adevărat campion, dar acel ciclu s-a terminat", a anunţat Andrea Pirlo.

 

Pentru Juventus, Gonzalo Higuain a evoluat în 149 de meciuri, reuşind să marcheze 66 de goluri şi a oferit 16 pase decizive.

Afla mai multe despre: higuaininter miami 

viewscnt
Articole similare