Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano dă lovitura! Antonio Conte aduce un fotbalist de la Manchester City

Inter Milano dă lovitura! Antonio Conte aduce un fotbalist de la Manchester City

Inter Milano

Comentarii

După zece ani în care a câştigat 14 trofee cu Manchester City, David Silva va părăsi Anglia. Spaniolul de 34 de ani nu şi-a anunţat încă planurile de viitor.

David Silva a câştigat totul la nivel de club, dar are nevoie de noi provocări. Una dintre cele mai interesante pare să vină de la Inter Milano, scrie presa din Italia.

Spaniolul are pe masă o ofertă din Major League Soccer şi s-ar putea alătura formaţiei Inter Miami, patronate de David Bechkam.

Doar că Silva pare că şi-a schimbat planurile în ultimul moment. Un telefon de la Antonio Conte l-ar fi făcut pe starul spaniol să se răzgândească.

Fotbalistul originar din Insulele Canare ar putea semna în vară, ca jucător liber de contract cu gruparea italiană. Este aşteptat să formeze un cuplul de vis în linia mediană a italienilor alături de danezul Christian Eriksen.

Ajuns la 34 de ani, Silva joacă din 2010 la City, formaţie pentru care a marcat 73 de goluri în 423 de meciuri. A cucerit în Anglia patru titlu de campion cu Manchester City şi un total de 14 trofee. David Silva este campion mondial cu naţionala Spaniei, dar şi dublu campion european cu reprezentativa ţării sale. 

Afla mai multe despre: david silva 

viewscnt
Articole similare