Experiențe împreună.
You are here:

Inter Milano, decizie de ultimă oră în cazul Lautaro Martinez. Anunţul presei din Italia

Inter Milano, decizie de ultimă oră în cazul Lautaro Martinez. Anunţul presei din Italia

Inter Milano

Comentarii

Cotidianul La Gazzetta dello Sport anunţă că Internazionale Milano este decisă să refuze orice variantă de jucător inclusiv într-o eventuală tranzacţie pentru Lautaro Martinez.

Curtat de multe cluburi din Europa, Lautaro Martinez nu va pleca de la Inter Milano decât în schimbul unei sume importante de bani.

La Gazzetta dello Sport scrie că Inter Milano a luat decizia de a nu accepta vreo ofertă care include unul sau mai mulţi jucători la schimb în contul transferulului lui Martinez.

Recent, s-a vehiculat că FC Barcelona ar fi dispusă să includă chiar şi 5 jucători la schimb, pentru a-l aduce pe Lautaro lângă Messi.

Italienii anunţă că Inter Milano vrea minim 100 de milioane de euro pentru atacantul argentinian, sau 112 milioane de euro cât reprezintă clauza de reziliere a fotbalistului. Barca, Real Madrid şi Manchester City sunt interesate de transferul lui Lautaro Martinez.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe