Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano, gata să transfere un vicecampion mondial

Inter Milano, gata să transfere un vicecampion mondial

La Liga

Comentarii

Inter Milano este foarte aproape de a îl aduce pe Šime Vrsaljko (26 de ani), vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei la Campionatul Mondial din Rusia.

Jucătorul lui Atletico Madrid ar urma să fie împrumutat pentru un sezon în Serie A, urmând ca Inter să aibă opţiunea de a îl transfera definitiv vara viitoare, informează Gazzetta dello Sport. Echipa antrenată de Luciano Spalletti va plăti 8 milioane de euro pentru împrumutul lui şi încă 18 pentru ca mutarea să devină definitivă. 
 
Pentru Vrsaljko sezonul trecut a fost plin de reuşite. Pe lângă faptul că a fost o piesă importantă în echipa Croaţiei, care a ajuns până în finala Campionatului Mondial, a câştigat şi trofeul Europa League alături de Atletico Madrid. 
 
Fundaşul dreapta, cotat la 25 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, a mai evoluat în campionatul italian, între 2013 şi 2016, la Genoa şi Sassuolo. 
 
În această vară, Inter deja a bifat şase transferuri, cele mai importante fiind aducerile lui Radja Nainggolan de la AS Roma şi a lui Stefan de Vrij de la Lazio. 

Afla mai multe despre: sime vrsalijkocroatiainter milanoatletico madridserie atransferimprumut 

viewscnt
Articole similare